2017-08-13 17:57
Foto: Getty Images

Søndag eftermiddag spillede Randers og Brøndby 0-0. Vi har set nærmere på opgøret.

Randers FC - Brøndby IF 0-0 (0-0)
Ingen mål

Kampens bedste:

Randers FC:
Kasper Enghardt blev livsvigtig for Randers, da han i første halvleg greb ind, da Pukki kom helt fri mod mål. Her tøvede Pukki lige en tand for længe, og den hårdtkæmpende Randers-forsvarer kunne derfor komme tilbage og tackle den finske angriber. Enghardt var desuden også blandt de spillere, som viste stor duelstyrke, og var derfor særdeles medvirkende til at afvise BIF's farlige angreb.

Brøndby IF:
Der er få spillere i Superligaen som Hany Mukhtar, der kan sætte gang i farlige situationer. De evner fremviste han igen, og han var gang på gang en stor stressfaktor for Randers-forsvaret.

Kampens værste:
Nikola Djurdjic virker ikke til at være en spiller, der har særlig meget medvind. Det havde han heller ikke denne søndag, hvor han tilmed brændte en stor chance lige før, han blev pillet fra banen.

Kampens detalje:
Det væltede ind med offside-kendelser til begge hold, og i alt nåede de op på 21 i alt med 12 til Randers og ni til Brøndby. Oveni det skal det selvfølgelig nævnes, at det var Kasper Fiskers første kamp tilbage i Randers igen efter skiftet til Brøndby.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO