2017-07-16 19:50
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Superliga-opgøret mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion

Brøndby IF - FC Midtjylland 4-0 (2-0)

1-0 Teemu Pukki (20.)

2-0 Jan Kliment (36.)

3-0 Besar Halimi (62.)

4-0 Kevin Mensah (84.)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Det så godt ud på rigtig mange positioner for Brøndby IF, og FC Midtjylland blev fuldstændig mast i kampen. Hæderen som kampens bedste tilfalder Jan Kliment, hvis skuldre må være blevet 10 kilo lettere efter sin flotte scoring til 2-0. Den tjekkiske angriber spillede sin klart bedste kamp for Brøndby, og det var kun uheld, der gjorde, at han ikke blev dobbelt målscorer. Hvis Kliment kan fastholde niveauet, er det rigtig godt set af Brøndby at beholde ham til trods for en skidt første sæson som lejesvend. 

FC Midtjylland:
Gode FCM-spillere var der ikke mange af. God kan man heller ikke kalde Simon Kroon, men svenskeren var en af de bedre for udeholdet. Han var med i det meste og var den spiller, der voldte Brøndby-defensiven de største udfordringer. 

Kampens værste:
Kristian Riis har fået en dårlig sæsonstart, men helt skidt var det denne søndag i Brøndby. Den unge forsvarsspiller så tung ud ved de to mål i første halvleg, og han var utrolig usikker i sin boldomgang. Riis er fremtidens mand, men der kan ikke være tvivl om, at her og nu er FC Midtjylland bedst stillet med Kian Hansen og Zsolt Korcsmar i midterforsvaret, selv om sidstnævnte bestemt heller ikke var god mod Brøndby. Mange FCM-spillere fortjener imidlertid en røffel denne søndag.

Kampens detalje:
Teemu Pukki elsker premieredage i Superligaen! Den finske målmager gjorde det til 1-0 mod FC Midtjylland, og det er nu tredje sæson i træk, at Teemu Pukki scorer Brøndbys første mål i Superligaen. Ingen kan beskylde Pukki for at være sommerferie-dvask. Den smukkeste detalje stod Besar Halimi dog for, da han afdriblede FCM-forsvaret og lobbede sit første Brøndby-mål i kassen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO