2016-03-07 21:16
Foto: Polfoto/Jens Dresling

Tipsbladet.dk kigger nærmere på mandag aftens opgør mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland.

FC Nordsjælland - FC Midtjylland 2-1 (0-1)
0-1 Paul Onuachu (4')
1-1 David Moberg-Karlsson (49')
2-1 Emiliano Marcondes (76')

Kampens bedste spiller: 

FC Nordsjælland: 
Emiliano Marcondes ændrede kampens karakter fuldstændigt efter han efter 60 minutter blev skiftet ind til fordel for Gudmundur Thorarinsson. Han var energisk, havde dygtige dybdeløb og involverede sig tilmed glimrende i pasningsspillet. En dygtig kamp af Marcondes, der efterhånden må have spillet sig ind i varmen til en startplads til FC Nordsjællands næste kamp mod OB. 

FC Midtjylland: 
Mikkel Andersen reddede af flere omgange gæsterne, og der var ikke meget at gøre for målmanden ved begge mål, specielt andet. Der var ikke mange FC Midtjylland-spillere, der i dag trak holdet opad, men Mikkel Andersen var én af dem. 

Kampens dårligste spiller: 
Der er vel ikke rigtigt tvivl om denne kåring. André Rømer fik et torskedumt rødt kort da han efter 36 minutter kom med to fødder direkte mod Martin Vingaard. Kampens dommer Dennis Mogensen dømte korrekt og Rømer blev sendt tidligt i bad med det samme. Dét kostede FC Midtjylland sejren, og Rømer skylder nok en undskyldning i morgen til træning. 

Kampens detalje: 
Afleveringen fra Andreas Skovgaard op i fødderne på en glimrende placeret Martin Vingaard var perfekt, det var Vingaards træk forbi et par modstandere og hans aflevering til David Moberg-Karlsson var ligeledes perfekt. Prikken over i'et var selvfølgelig, at David Moberg-Karlsson endte med at score på den chance, han fik. Et glimrende angreb, som Kasper Hjulmand formentlig vil være meget tilfreds med. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO