Bedst og værst: Sabbi tabte hovedet i nullert

Vi zoomer ind på fredagens 3F Superliga-opgør mellem Hobro og OB, som sluttede 0-0.

Hobro IK - OB 0-0 (0-0)

Kampens bedste:

Hobro: Rasmus Minor
OB skulle et godt stykke ind i anden halvleg, før man lykkedes med at skabe de store chancer, og det kunne Hobro især takke Rasmus Minor for. Forsvarsspilleren var stærk i duellerne, og han sørgede, i samarbejde med Anel Ahmedhodzic, for at afværge adskillige optræk til OB-muligheder.

OB: Ryan Johnson Laursen
Jakob Michelsens mandskab havde svært ved at få spillet til at flyde, og Baskhim Kadrii var uskarp, når han endelig kom frem til chancerne. Trods et par dumme boldtab i anden halvleg leverede Ryan Johnson Laursen derimod en stærk præstation for gæsterne, og han gjorde sit til, at det skulle være blevet til tre point for OB.

Kampens værste:
OB var hårde ved Emmanuel Sabbi, og fynboerne blev tildelt tre gule kort efter frispark på amerikaneren. Det ændrede dog ikke på, at Sabbi skulle have kontrolleret sit temperament, da han efter 70 minutters spilletid begik et grimt frispark på Moses Opondo. Kantspilleren kom med knopperne forrest og skulle være blevet udvist, men dommer Morten Krogh opfangede ikke forseelsen og lod Sabbi slippe med gult kort efter besked fra fjerdedommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

Kampens detalje:
Hvordan fik OB afværget den? Efter 65 minutter fik Hobro adskillige muligheder for at score til 1-0, men fynboerne formåede til sidst at cleare bolden efter voldsomt klumpspil i feltet, hvor Peter Sørensens mandskab velsagtens skulle have bragt sig foran.