• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Sanas frisparksperle var ikke nok til sejren for AGF

Bedst og værst: Sanas frisparksperle var ikke nok til sejren for AGF
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi har kigget nærmere på opgøret mellem AGF og Vendsyssel FF.

Af Victor Risager

AGF - Vendsyssel FF 1-1 (1-1)
Jens Stage, selvmål 0-1 (12')
Tobias Sana, 1-1 (45')

Kampens bedste:
AGF:
Han scorede godt nok et uheldigt selvmål, men Jens Stage var også AGF's farligste mand i den anden ende. Han spillede store dele af kampen som angriber, og han kom frem til flere chancer og leverede en stor indsats. 

Vendsyssel FF:
Selv om Vendsyssel FF var presset i bund i store dele af opgøret, kom Nicolaj Flø ikke ofte på prøve. Men da han endelig blev testet viste han sin kvalitet, og det var blandt andet tilfældet kort før tid, da Niklas Backman kom til en stor chance. Også Alexander Juel Andersen i forsvaret skal fremhæves for en flot præstation mod sin tidligere arbejdsgiver.

Kampens værste:
Sebastian Czajkowski havde ikke en heldig første halvleg. Den arbejdsomme angriber brændte først en stor chance, efter at han havde taget en dårlig førsteberøring, og da han minuttet efter fik chancen for at gøre det godt igen på straffespark, missede han også. Han blev også udskiftet i pausen.

Kampens detalje:
Der var mange gode detaljer i opgøret mellem AGF og Vendsyssel FF, hvor debutanten Oscar Whalley sørgede for en straffesparksredning, og Seyi Adekoya leverede flere kolbøtteindkast.

Tobias Sana stod dog for kampens detalje, da han dybt inde i først halvlegs overtid udlignede for AGF på et flot sparket frispark. Det var en flot måde at krone comebacket i startopstillingen på. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus