• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Bedst og værst: Schwäbe leverede igen varen

Tipsbladet.dk zoomer ind på mandagens Superliga-kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland.

Af Morten Jørgensen

Brøndby - FC Midtjylland 4-1 (2-1)
0-1 Evander (14')
1-1 Kamil Wilczek (38')
2-1 Simon Hedlund (45')
3-1 Simon Tibbling (64')
4-1 Kamil Wilczek (79')

Kampens bedste

Brøndby:

I pokalfinalen i fredags viste Marvin Schwäbe storspil, og igen denne aften var den tyske målmand stærkt medvirkende til Brøndbys sejr. Han hev flere store redninger ud af ærmerne i løbet af kampen, og derudover brugte han sine forrygende igangsætninger til at skabe 3-1-målet. 

FC Midtjylland:

I fraværet af de normale stamspillere fik Rasmus Nicolaisen anførerbindet, og den 22-årige midterforsvarede levede op til ansvaret. Han var ekstremt rolig i sine dueller med Brøndbys angribere, hvor han trak sig sejrrigt ud af flere dueller. Gik også forrest på offensive dødbolde, hvor han dog manglede en anelse skarphed.

Kampens værste

Allerede inden der var spillet tre minutter havde Manjrekar James raget et gult kort til sig, da han var totalt uopmærksom og lod Kamil Wilczek komme først på en bold. Efterfølgende viste han flere gange usikkerhed i det centrale forsvar, hvor han fortsat må være et stykke fra at skubbe Erik Sviatchenko eller Kian Hansen ud på bænken. 

Kampens detalje

Det er ikke tit, at man kan lave en assist til sig selv. Det formåede Evander ikke desto minder ved 0-1-målet, hvor han førte bolden op gennem midten, hvorefter han sparkede på stolpen. Bolden strøg direkte ud til brasilianeren igen, hvorefter han nemt kunne sætte indersiden på og passere Marvin Schwäbe, der fortsat lå på græsset. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - SønderjyskE

Hobro IK skal følge op på den sensationelle sejr over FC København, når Glen Riddersholm og SønderjyskE kommer på bes...

Optakt: OB - AGF

Klubberne fra landets to næststørste byer mødes i en direkte duel om fjerdepladsen. Hvem trækker det længste strå?

Mere Superliga

Fokus