• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Schwartz-hattrick og forfærdeligt forsvarsspil i Silkeborg

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Silkeborg IF og SønderjyskE.

Af Victor Risager

Silkeborg IF – SønderjyskE 3-3 (1-0)
Ronnie Schwartz, 1-0 (21')
Mart Lieder, 1-1 (48')
Ronnie Schwartz, 1-2 (56')
Marco Rojas, 2-2 (66')
Mart Lieder, 3-2 (70')
Ronnie Schwartz, 3-3 (82')

Kampens bedste
Silkeborg IF:

Ronnie Schwartz brændte i sidste spillerunde et straffespark, men han fik i den grad taget revanche imod SønderjyskE. Angriberen scorede hattrick, hvoraf især de to sidste var flotte, og han var altså hovedårsagen til, at Silkeborg fik point i opgøret. Det var desuden hans andet, tredje og fjerde mål i denne sæson, og hvis Silkeborg IF skal overleve i Superligaen, skal han fortsætte målformen.

Læs også: LIVE: Sådan gik det til, da Silkeborg IF tog imod SønderjyskE

SønderjyskE:
I SønderjyskE’s offensiv gjorde især Mart Lieder sig bemærket med to mål, men hollænderen var ikke den eneste, der imponerede for sønderjyderne. Også Rilwan Hassan leverede en fornem indsats, da han var god til at drive bolden fremad og var aggressiv. Hassan noterede sig også for oplægget til Mart Lieders anden scoring.

Kampens værste
Silkeborgs forsvar har flere gange i denne sæson lavet store fejl, og det gjorde de også imod SønderjyskE. Frederik Alves Ibsen spillede bolden direkte i fødderne på Marco Rojas foran Silkeborg-feltet, og new zealænderen straffede fejlen ved at banke bolden i mål. De fejl skal Silkeborg IF simpelthen skære ned på. Det var også femte gang i sæsonen, at Silkeborg indkasserede tre mål. De har spillet seks kampe, og i den sjette indkasserede de to mål.

SønderjyskE’s forsvar var til gengæld ikke meget bedre, og de tillod adskillige store chancer til Ronnie Schwartz og kompagni.

Kampens detalje
Det var god timing af Eurosport 2, da de ved stillingen 1-0 i starten af anden halvleg ville have en kommentar fra SønderjyskE-assistenten Niels Lodberg. Han nåede lige at sige, at Silkeborg IF havde været mere effektive, før han kunne bryde ud i jubel. I samme sekund bankede Mart Lieder nemlig 1-1-udligningen i kassen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus