Bedst og værst: Skhirtladze skuffede da SIF kom i pokalfinalen

Silkeborg spillede sig onsdag i pokalfinalen efter en 1-0-sejr over Fredericia i semifinalen. Tipsbladet.dk ser nærmere på opgøret.

FC Fredericia - Silkeborg IF 0-1 (0-0)
0-1 Oliver Fredsted (selvmål) '50

Kampens bedste:

FC Fredericia:
Andreas Oggesen gav undervejs i kampen rigtig gode prøver på sine evner på Fredericia-midtbanen, og den tidligere Sønderjyske-spiller sørgede med både fart og gode afleveringer for, at Silkeborg-defensiven skulle holde sig i gang.

Silkeborg IF:
Der var flere spillere, som viste at de normalt spillede i Superligaen og ikke i 1. division, og her var Casper Sloth bestemt en af dem. Særligt i første halvleg lignede det, at Sloth kunne gøre præcis, hvad han ville. Han havde desuden også et lækkert oplæg til Mattsson, som burde være ført til mål. Derudover viste Gammelby også niveau i kampen.

Kampens værste:
En spiller som Davit Skhirtladze skal simpelthen have et højere niveau, når han møder et hold som Fredericias. Men i stedet for at mase dem, så brændte han en stor chance og første at filme sig til et straffespark. Blev også fortjent pillet ud i kampens slutning. Rodic havde bestemt heller ikke en heldig kamp, og var i perioder helt usynlig.

Kampens detalje:
For Fredericias vedkommende var der tale om klubbens største kamp i dens historie, hvor det blev til et hæderligt nederlag, og for Silkeborg kan de se sig selv tilbage i pokalfinalen for første gang siden 2001, hvor de vandt med 4-1 over AB.