• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bedst og værst: Skræmmende Skov er Superligaens bedste spiller

Tipsbladet.dk har set nærmere på Superliga-opgøret mellem FC København og OB.

Af Kenneth Jensen

Tipsbladet.dk i Telia Parken

FC København - OB 5-1 (3-0)
1-0 Nicolaj Thomsen (22.)
2-0 Peter Ankersen (30.)
3-0 Robert Skov (45.)
4-0 Carlos Zeca (52.)
4-1 Ryan Johnson Laursen (60.)
5-1 Robert Skov (78.)
6-1 Robert Skov (90.)

Kampens Bedste:

FC København
Det var ikke sådan en af de kampe, hvor FC København peakede spillemæssigt. Det var en rutinemæssig præstation, hvilket for konkurrenten FC Midtjylland må gøre det endnu mere skræmmende, at FCK vandt så nemt. Der var flere gode præstationer på FCK-holdet, blandt andet inde på den centrale midtbane, hvor både Rasmus Falk og Carlos Zeca leverede en stærkt indsats. Sidstnævnte får fidusbamsen denne gang, da han sled og slæbte centralt på midtbanen og også krydrede det med en opportunistisk scoring.

Selvfølgelig fortjener Robert Skov også kredit for sine tre scoringer, men faktisk spillede han ikke en specielt god kamp. Det siger noget om niveauet. Viste bare uhyggelig kvalitet på to frispark, og det er det mest skræmmende med Skov: Han scorer tre mål på en dag, hvor han ikke rammer topniveauet. Skov er lige nu Superligaens bedste spiller.

OB:
Casper Nielsen var OB's bedste spiller på en dag, hvor der ikke var meget, der fungerede for fynboerne. Det var Nielsen, der havde OB's bedste mulighed i første halvleg, og det var Nielsen, der spillede Bashkim Kadrii fri til afslutning - OB's på det tidspunkt bedste mulighed i kampen - i starten af anden halvleg. Han fik under en time på banen, fordi Jakob Michelsen valgte at ændre lidt i systemet.

Kampens værste:
Ryan Barrett Laursen spillede ikke en af sine bedste kampe. Godt nok var arbejdet over for Robert Skov fint, men det var ham, der røg på Peter Ankersens skudfinte ved målet til 2-0. Det var også ham, der ikke gav en tilbagelægning nok, så Carlos Zeca let kunne sparke bolden ind til 4-0. Plads til forbedring for OB'eren.

Kampens detalje:
Første sæsonmål for Peter Ankersen, og det var også et skønt mål fra den danske landsholdsspiller. Højrebacken fik en bold i højre side, lavede den klassiske skudfinte og sendte derved venstre wingback Jacob Barrett Laursen ud bag tribunen for at hente en fransk hotdog og valgte i stedet at sparke bolden op i det lange hjørne med venstre. Et mål, der viste den overskud og kvalitet, FCK har. Selv på en dag, hvor spillet ikke var det bedste. Robert Skovs frispårk var heller ikke dårlig, men man er efterhånden ved at blive en vane for Robert Skov, at han scorer direkte på frispark.

Superliga

Mere Superliga

Fokus