• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Sovende Hobro-forsvar satte gang i Randers

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vi har kigget nærmere på opgøret mellem Randers FC og Hobro IK.

Af Victor Risager

Randers FC - Hobro IK 3-0 (2-0)
Andre Rømer, 1-0 (42')
Emil Riis, 2-0 (45')
Saba Lobjanidze, 3-0 (67')

Kampens bedste:
Randers FC:

Erik Marxen er blevet midterforsvarer på fuld tid i denne sæson, og det har han gjort godt. Igen mod Hobro IK var han blandt Randers’ bedste, da han holdt godt styr i varme Emmanuel Sabbi og resten af Hobro-offensiven. Derudover leverede han også oplægget til værternes første mål.

En anden spiller, der imponerede, var Emil Riis. Den unge angriber gjorde ondt på Hobro-forsvaret igen og igen, og han krydrede indsatsen med et flot mål.

Hobro IK:
Hobro var egentlig godt med i løbet af kampens første halve time, men derefter er det svært at finde en Hobro-spiller, der imponerede. Djiby Fall kan dog være udmærket tilfreds med sin præstation mod sin tidligere klub. Den senegalesiske angriber kom frem til et par chancer og var generelt en mundfuld for Randers’ stoppere. 

Kampens værste:
Da Randers kom foran med 1-0, var det i høj grad på grund af ringe forsvarsspil. På et hjørnespark snorksov Hobro i opdækningen og lod en af Randers’ bedste headere, Erik Marxen, stå helt fri bagerst i feltet. Og det blev de straffet for. Marxen headede bolden ind i det lille felt, hvor Andre Rømer kunne flugte bolden i nettet. Det må ikke ske, og det satte gang i Randers’ målfest.

Kampens detalje:
Imod Hobro scorede Emil Riis sit andet Superliga-mål i denne sæson, og det var et flot mål. Den unge angriber tørrede et par Hobro-spillere med en klassisk skudfinte, inden han resolut sparkede den i det lange hjørne.

Det fortjener også at blive nævnt, at Saba Lobjanidze sendte et såkaldt Rabona-indlæg ind i feltet i overtiden. Det endte dog ikke med en scoring. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.