• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Bedst og værst: Stærke pres-aktioner sender Lyngby op

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Vendsyssel FF og Lyngby BK.

Af Benjamin Lillelund

Vendsyssel FF – Lyngby BK 2-2 (0-1)
0-1 Jeppe Kjær (11.)
0-2 Adnan Mohammad (52.)
1-2 Jon Thorsteinsson (67.)
2-2 Tiemoko Konaté (85.)

Kampens bedste:

Vendsyssel FF: Tiemoko Konaté gjorde, hvad han kunne for at holde Vendsyssel FF oppe i Superligaen. Konate tog gode løb i offensiven, hvor flere gange fik bolden og sendte den i  feltet på indlæg. Når han modtog bolden, var han ikke sen til at forsøge at skabe noget, men det endte altså ikke, som han og resten af Vendsyssel FF kunne håbe. Heller ikke, selvom han scorede et mål undervejs.

Lyngby BK: Adnan Mohammad lå på venstrekanten i dagens opgør, og ham lagde man mærke til over alt på banen. Lyngby BK satsede i høj grad på omstillinger gennem kampen, efter de fik deres første mål, og her var Mohammad rigtig god til at bruge sin speed til at skabe flere farlige kontraer. Derudover scorede han også det mål, der reelt lukkede kampen.

Kampens værste: Mikkel Frankoch må virkelig ærgre sig over én situation i kampen. Det var nemlig ham, der slet ikke håndterede bolden ordentligt, da Martin Ørnskov kom i pres på ham. Frankochs forsøg på at skille sig af med bolden gav en friløber til Jeppe Kjær, der scorede. Sådan noget koster dyrt.

Kampens detalje: Det var en fuldstændig genial tackling, som Martin Ørnskov fik sat ind. I et pres strakte han benet, og da bolden røg lige ind på ham, blev Jeppe Kjær sendt afsted på en friløbet. Også presset skaffede dem det andet mål. Det sikrede en Superliga-billet.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus