• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Sylvester Guldberg Røn

Bedst og værst: Tibbling trives på Brøndbys kant

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer her ind på Brøndby IF's 3-0 sejr over Silkeborg IF i Superligaen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Brøndby IF – SIlkeborg IF 3-0 (2-0)
1-0 Paulus Arajuuri (14')
2-0 Dominik Kaiser (36')
3-0 Kamil Wilczek (74')

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Mod FC Inter Turku var Simon Tibbling flyvende på kanten, og det var han igen denne søndag mod Silkeborg IF. Den vævre svensker markedere sig med frække driblinger, gode indlæg og et generelt højt niveau på Brøndby-kanten. Desuden spillede Dominik Kaiser en af sine bedste kampe i Brøndby-trøjen, og den lille tysker lavede et flot mål til 2-0 efter fint forarbejde af netop Simon Tibbling

Silkeborg IF:
Der var ikke meget tvivl om kampens udfald, da Brøndby simpelthen bare var bedre end Silkeborg. Simon Jakobsen var dog stærk i de defensive dueller, og stopperen med det karakteristiske lange hår så solid ud, selvom der blev lukket tre mål. Silkeborg-midtbanen kom aldrig til at fungere, men Mads Emil Madsen var en af de eneste, der fik spillet til at flyde på midtbanen.

Kampens værste:
Silkeborgs 20-årige keeper Oscar Hedvall har fået mange roser i 1. Division, men den unge mand fik en skidt start på Superliga-tilværelsen. Ved 1-0 målet fumlede han nemlig en del med bolden, hvilket resuterede i, at bolden kunne trille over stregen, og Brøndby Stadion kunne eksplodere i jubel. 

Kampens detalje:
Simon Tibbling er hverken højre back eller Liverpool-spiller, men han ledte tankerne hen på Trent Alexander-Arnold i anden halvleg, da han tog et hjørnespark meget hurtigt. Det overrumplede Silkeborg-spillerne, men desværre for Brøndby IF blev det ikke til en scoring. En fiks lille detalje af en sprudlende Simon Tibbling. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus