Bedst og værst: Topscorer Kirkevold og komisk saksespark

Tipsbladet.dk har zoomet ind på kampen mellem AGF og Hobro IK.

AGF - Hobro IK 0-1 (0-1)

0-1 Pål Alexander Kirkevold (71')

Kampens bedste:

AGF:

Dagens hjemmehold leverede ikke en særlig overbevisende præstation og havde indtil slutningen af kampen svært ved at skabe chancer, der for alvor kunne true gæsterne fra Hobro. Blandt flere middelmådige præstationer var Jens Stage dog en af de få, der skød brystet frem og kunne være sin indsats bekendt.

Hobro IK:

De første 30 minutter af opgøret var meget jævnbyrdige, men mod slutningen af første halvleg lykkedes det Hobro at etablere et pres på hjemmeholdet. Edgar Babayan stod bag meget af det fine Hobro-spil, mens også Danny Olsen leverede en flot indsats. Dagens Hobro-spiller kan dog kun være Pål Alexander Kirkevold, der endnu engang viste stor koldblodighed, da han scorede sit 18. Superligamål i denne sæson og nu fører alene an på topscorerlisten.

Kampens værste:

Mod både Silkeborg og Helsingør blev Martin Pusic en sen AGF-helt, men i sidste runde mod Helsingør formåede angriberen ikke at fortsætte stimen. I aftenens kamp mod Hobro var Pusic decideret usynlig og blev da også taget ud kort efter pausen.

Kampens detalje:

Kasper Junker blev sat på banen i stedet for Martin Pusic, men angriberen manglede skarphed i sine afslutninger. Junker viste dog stadig, at selvtilliden er i orden, da han kort efter indskiftningen forsøgte sig med et saksespark tæt under mål. Der var dog ikke meget Cristiano Ronaldo over afslutningen. Junker ramte bolden alt for tidligt med en strakt vrist, og bolden susede derfor lodret op i luften og 20-30 meter over Jesper Rasks mål. Vi belønner angriberen for det modige og friske forsøg med prisen for kampens detalje.