Tipsbladet.dk zoomer ind på dagens opgør mellem Silkeborg IF og FC Helsingør.

Silkeborg IF – FC Helsingør 4-0
1-0 Davit Skhirtladze 2’
2-0 Davit Skhirtladze 16’
3-0 Robert Skov 45’
4-0 Stephan Petersen 67'
4-1 Nicolas Mortensen 84'

Kampens bedste:

Silkeborg IF: Davit Skhirtladze var god under Peter Sørensen i AGF, og han er det også i Silkeborg IF. Han scorede to mål på det første kvarter, lavede et assist og var det store omdrejningspunkt i offensiven. Når han er i spilhumør, så har han faktisk et ret højt niveau – som i dag.

FC Helsingør: Der er et eller andet udefinerbart over Mads Aaquist. Han slog ikke igennem i FC København, men han synes at have potentiale til at blive en markant skikkelse i denne Superligasæson. Han har ’x factor’ og er det kreative element i offensiven. Lækre takter, når han bliver retvendt og får mulighederne, men han havde svære betingelser.

Kampens værste: FC Helsingørs målmand, Mikkel Bruhn, så decideret dårlig ud ved de tre første scoringer. Først en misset clearing, så en mislykket intervention ved et hjørnespark og til sidst blev han afdriblet. Det var ikke imponerende.

Kampens detalje: Det er næsten pinligt, at fire mand fra FC Helsingør lige foran målstregen på hjørnesparket ved målet til 1-0 ikke kunne få bolden clearet. Så kom Davit Skhirtladze løbende og prikkede bolden i kassen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO