• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Ung ghaneser strålede mod OB

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem OB og FC Nordsjælland.

Af Victor Risager

OB - FC Nordsjælland 2-2 (0-0)
Mikkel Damsgaard, 0-1 (55')
Andreas Skov Olsen, 0-2 (87')
Rasmus Festersen, 1-2 (89')
Bashkim Kadrii, 2-2 (94')

Kampens bedste:
OB
Til sommer har Sten Grytebust kontraktudløb, og en præstation som den i dagens opgør mod FC Nordsjælland understreger, at han vil blive savnet. Gang på gang stod han det rette sted og leverede flere vigtige redninger. Hvis ikke det var for ham, havde fynboerne formentlig indkasseret flere mål. 

FC Nordsjælland
Mohammed Kudus er blevet en fast bestanddel af FC Nordsjællands startopstilling i Mesterskabsspillet, og imod OB viste han hvorfor. Den 18-årige ghaneser var her, der og alle vegne, og han lavede stortset ingen fejl på FC Nordsjællands midtbane. Kudus var både stærk i duellerne og med bolden. Det blev også til en assist, da han kort før tid lagde op til Andreas Skov Olsens 2-0-scoring. Han kan blive et yderst interessant bekendtksab i Superligaen. 

Kampens værste:
Godsway Donyoh var tilbage i startopstillingen efter at have misset de seneste tre kampe, men det gik ikke, som han formentlig havde ønsket. Donyoh lykkedes ikke med de ting, han forsøgte, og stod bag mange sløsede boldtab, hvorfor han også blev afløst af Jonathan Amon tidligt i anden halvleg.

Derudover spillede Ulrik Yttergård Jenssen en særdeles uheldig hovedrolle, efter at han i de sidste sekunder af opgøret begik straffespark. Det betød, at FC Nordsjælland måtte tage til takke med et point i stedet for tre. 

Kampens detalje:
Mads Valentin Pedersen leverede en smuk assist til FC Nordsjællands første mål. Han vandt selv bolden, før han flot driblede til baglinjen og sendte et skarpt indlæg ind i fødderne på Mikkel Damsgaard, der scorede.

Kort forinden havde der dog også været en flot detalje i den anden ende. Bashkim Kadrii kom til en stor chance, men FC Nordsjællands Victor Nelsson kastede sig heroisk ned og blokerede afslutningen. Bolden endte dog igen for fødderne af Kadrii, der trykkede af, men Nelsson var hurtigt kommet på benene og kastede sig igen heroisk ned og blokerede igen skuddet.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.