• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Bedst og værst: Utrolig frisparkskasse og straffesparksredning i overtiden

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på søndagens tidlige Superliga-opgør mellem Hobro IK og SønderjyskE.

Af Mads Bye Marboe

Hobro IK - SønderjyskE 1-1 (0-1)

0-1 Mathias Haarup (selvmål) 41’
1-1 Pål Alexander Kirkevold 79’

Kampens bedste:

Hobro IK: Edgar Babayan

Læs også:FCK langt foran konkurrenterne: Her er Superliga-klubbernes spillerbudget

Værterne fra Hobro kæmpede i perioder med at skabe chancer mod et SønderjyskE-mandskab, som især efter scoringen var tilfredse med at forsvare eget mål og slå kontra, når hjemmeholdet mistede bolden. Men Edgar Babayan formåede alligevel at skabe problemer for sønderjyderne med sine gode udfordringer og vævre driblinger. Han havde også selv et par fornuftige afslutninger på kassen.

SønderjyskE: Mart Lieder

Det var ikke nemt at pege på en bestemt SønderjyskE-spiller, som var bedre end resten. Sebastian Mielitz holdt buret rent, men blev ikke udfordret for alvor, og Mads Albæk havde flere gode aktioner, men var ikke nok på bolden. Vi har derfor valgt at pege på Mart Lieder, som ikke fik scoret, men som var konstant farlig og skabte en række muligheder ud af ingenting, selvom han sjældent fik den store støtte fra holdkammeraterne. Hollænderen løb til sidst tør for kræfter og måtte udskiftes, men han kunne bestemt være sin præstation bekendt.

Kampens værste:

Læs også:Superligaens bedste: Hobro-krumtap indhenter Lucas Andersen

Marco Rojas havde langt fra nogen fremragende kamp mod AC Horsens i sidste spillerunde, hvor han var blandt banens værste, og det samme gjorde sig gældende søndag eftermiddag. Midtbanespilleren havde atter svært ved at sætte sit aftryk på kampen, og han havde for mange dårlige berøringer og fejlafleveringer. Glen Riddersholm er efterhånden nødt til at kigge på, om Rojas skal fortsætte med at være blandt de startende elleve.

Kampens detalje:

Hobro og SønderjyskE gav ikke tilskuerne på DS Arena den flotteste fodboldkamp, men med Pål Alexander Kirkevold på banen kan der altid ske ting og sager. Denne søndag eftermiddag sikrede han Hobro 1-1 med et suverænt frisparksmål efter 79 minutter, da han drejede bolden ind bag Mielitz fra distancen.

Jesper Rasks straffesparksredning i overtiden på Mads Albæks forsøg er bestemt også værd at blive nævnt i den sammenhæng.

Læs også:Stort salg glippede: Nu vil Hobro forlænge med driblestærk kantspiller

Læs også:Riddersholm: Der venter os en stor udfordring mod Hobro

Læs også:LIVE: Kirkevold brager frispark i kassen

Superliga

Mere Superliga

Fokus