• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bedst og værst: Vejle-offensiven strålede i overbevisende sejr

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Vejle Boldklub og SønderjyskE.

Af Victor Risager

Vejle Boldklub - SønderjyskE 4-1 (3-0)
Serhiy Hryn, 1-0 (4')
Kjartan Finnbogason, 2-0 (22')
Mads Greve, 3-0 (31')
Serhiy Hryn, 4-0 (50')
Peter Christiansen, 4-1 (85')

Kampens bedste:
Vejle Boldklub:
Vejle Boldklub var utrolig velspillende imod SønderjyskE, og flere af de offensive profiler kan fremhæves efter denne kamp. Kjartan Finnbogason var i tydeligt spillehumør og leverede en scoring og var en konstant trussel.

Også holdkammeraten Serhiy Hryn leverede en imponerende præstation, da han scorede to mål, hvoraf især den anden var smuk. 

SønderjyskE:
Det er svært at pege på en god SønderjyskE-spiller, og især i første halvleg var der ingen, der imponerede. Derfor bliver det også indskiftede Peter Christiansen, der løber med prisen som SønderjyskE's bedste. Den unge angriber kom frem til enkelte chancer og gjorde det fint. Han reducerede desuden også til 4-1 med et flot mål.  

Kampens værste:
Mens det var svært at udpege en god SønderjyskE-spiller, var der mange, der kandiderede til prisen som kampens værste. En af dem var angriber Mart Lieder, der godt nok ikke havde meget at gøre godt med, men heller ikke formåede at imponere, når chancerne kom.

Derudover var der flere præstationer i forsvaret og på midtbanen, der fortjener kritik, og det gælder blandt andre backerne Stefan Gartenmann og Nicholas Marfelt.

Kampens detalje:
Der var flere flotte detaljer i kampen, og dem stod den velspillende Vejle Boldklub-offensiv for. Allerede efter fire minutter forsøgte Finnbogason sig med et frækt lob fra kanten af feltet. Selvom lobbet ikke endte i mål, var det en lækker detalje, der resulterede det i en scoring, da Hryn scorede på returen.

En anden lækker detalje var Hryns andet mål, hvor han flot afdriblede Stefan Gartenmann, før han sparkede bolden i kassen - det viste høj individuel klasse fra Hryn.

Superliga

Mere Superliga

Fokus