• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Bedst og værst: Wilczek var meget Wilczek'sk

Tipsbladet.dk zoomer ind på opgøret mellem Brøndby IF og AaB.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk på Brøndby Stadion

Brøndby IF - AaB 3-3 (1-2)

1-0 Kasper Kusk (5.)

1-1 Kamil Wilczek (28.)

1-2 Tom van Weert (32.)

2-2 Kamil Wilczek (46.)

3-2 Ante Erceg (61.)

3-3 Lucas Andersen (63.)

Kampens bedste:

Brøndby IF:
Kamil Wilczek var utrolig Kamil Wilczek-agtig denne halvkolde søndag på Brøndby Stadion. Han forlod banen med to mål og herunder et ufattelig "grimt" et af slagsen. Polakken, der i fraværet af Benedikt Röcker  bar anførerbindet, blev nærmest tyret ned af Besar Halimi, da han scorede til 2-2, og mål i den dur har han lavet så mange af efterhånden, at det ikke kan blive ved med at være tilfældigt. Wilczek er simpelthen bare en angriber med næse for mål, og han arbejder tilmed stenhårdt i holdets tjeneste. Vigtig, vigtig mand for Brøndby. På plussiden skal Jens Martin Gammelby desuden fremhæves for sin måske bedste præstation for Brøndby til dato.

AaB:
Kan man lukke tre mål ind og samtidig være sit holds bedste? Det beviste Jacob Rinne, at man sagtens kan. Den svenske målmand kunne ikke stille noget op ved målene, og flere gange kom han sit hold til undsætning. Svendestykket fra Jacob Rinne var mod slutningen af anden halvleg, da han pillede en fuldstændig fri Ante Erceg med en heroisk redning. 

Kampens værste:
Brøndby var tvunget til at ændre nogle ting i pausen, men at det var Simon Tibbling, der blev ofret, var ikke nogen tilfældighed. Svenskeren, der var så god i sidste sæson, fik ikke sat det store aftryk, og han var direkte skyld i AaB's scoring til 2-1, da han forærede gæsterne bolden med en hovedløs tværpasning på egen halvdel. Man kan aldrig beskylde Tibbling for ikke at arbejde hårdt, men denne søndag manglede han evnerne. 

Kampens detalje:
En på mange måder usædvanlig kamp bød på et meget usædvanligt mål tidligt i kampen, da Kasper Kusk sendte et hjørnespark direkte i nettet. Umiddelbart så det ikke ud til at være nogen tilfældighed fra Kusks side, og så må man bare løfte på hatten for et veleksekveret spark, selv om Marvin Schwäbe i Brøndby-målet naturligvis skal have en løftet pegefinger.

Superliga

Mere Superliga

Fokus