• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bekræfter dialog med Ajax: Der er en vis form for interesse

Foto: Silkeborg IF

Stortalentet Eskild Dall meldes på vej til Ajax. I hvert fald vil den hollandske klub gerne have fingrene i stortalentet.

Af Kenneth Jensen

Kasper Dolberg kom frem i Silkeborg IF og blev siden solgt til hollandske AFC Ajax, og nu er et nyt SIF-talent ved at gå i fodsporene på den danske landsholdsangriber. Over for Midtjyllands Avis bekræfter Jesper Stüker, at der er dialog med den hollandske klub.

Silkeborg-talentet Eskild Munk Dall, 17 år, er et årgangens mest lovende talenter, og han har allerede været på besøg i Amsterdam et par gange, ligesom der også har været et besøg i spanske Valencia.

Læs også:Medie: Silkeborg-talent nærmer sig Ajax

Danskeren imponerede i Ajax, hvor han spillede med i en kamp og scorede tre gange, og det er angiveligt en af årsagerne til, at Ajax er klar til at købe kantspilleren i Silkeborg. Det kunne Ekstra Bladet fortælle tidligere tirsdag.

SIF-sportschef Jesper Stüker bekræfter, at parterne er i dialog.

Læs også:Trods interesse fra europæiske topklubber: Silkeborg forlænger med stortalent

- Han har været dernede to gange, og derfor er det også logisk, at der er en vis form for interesse fra Ajax. Det var ikke sådan, at det andet besøg endte med, at de ikke kunne bruge ham, så der er en løbende dialog. De holder øje med ham, selvom der ikke har været så meget at holde øje med det seneste stykke tid, siger Jesper Stüker til Midtjyllands Avis.

Eskild Dall skrev under på en ny aftale med SIF i december, og dermed står han i en anden situation end Kasper Dolberg, der faktisk havde kontraktudløb, da AFC Ajax snuppede ham. Hollænderne var dog så venlige at sende lidt millioner og en videresalgsklausul til Silkeborg, og især sidstnævnte hjalp midtjyderne, da Dolberg blev solgt til Nice for 150 millioner kroner.

Med Dall står SIF selv og kan kræve en pæn sum penge og en pæn videresalgsklausul.

Læs også:Dansker var til prøvetræning i Valencia: Det interesserede mig ikke så meget

Læs også:Valencia har SIF-talent på radaren

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020