• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bendtner efter første FCK-optræden: Kunne have gjort det bedre

Nicklas Bendtner var ærlig om sin indsats i sin første FCK-kamp, hvor han stillede op i reserveholdskampen mod Brøndby.

Af Oliver Okstrøm

Nicklas Bendtner havde sin første kamp i FC København-trøjen, da han tørnede ud i en reserveholdskamp mod rivalerne fra Brøndby. Her blev det til 45 minutters spil på banen for den nye FCK-spiller.

Det var en kamp, hvor Bendtner selv kunne se, at der var områder, hvor han skal have forbedret sig. Det fortæller han i et interview på FC Københavns officielle hjemmeside.

- Det var fedt at få støvlerne på igen og komme i kamp. Jeg synes egentlig også, at de 45 minutter gik ganske udmærket. Der var nogle situationer, hvor jeg kunne have gjort det bedre - og nogle hvor det gik rigtig godt, siger han og fortsætter:

- Overordnet set er jeg tilfreds. Det er klart, at man kan mærke, at det er lang tid siden, at man har været i kamp. Det er en smule anderledes end træning på banen, lyder det fra Nicklas Bendtner.

Han peger endvidere på, at han havde nogle gode placeringer undervejs i kampen, ligesom han havde særligt en mulighed, hvor han nok burde have scoret.

- Normalt havde jeg scoret på den sidste. Det er klart. Det er også der, hvor man kan sige, at der mangler nogle justeringer, forklarer Bendtner.

Kontrakten mellem Nicklas Bendtner og FC København er i første omgang frem til nytår, og han kan få officiel debut for FCK på søndag, hvor de møder Hobro på udebane.

Superliga

Mere Superliga

Fokus