• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nicklas Grodt Degn

Bendtner: FCK-skifte er en helt særlig chance

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicklas Bendtner kalder skiftet hjem til København for en særlig chance, som han vil gribe i løbet af de fire måneder, han har fået kontrakt på.

Af Nicklas Grodt Degn

En transferbombe af de helt store ramte den hjemlige Superliga-andedam kort ført det danske transfervindue lukkede i mandag aften. Nicklas Bendtner skal de næste fire måneder tørne ud for FC København.

Nicklas Bendtner har aldrig spillet i Superligaen, men vender alligevel hjem i både fodboldmæssig og geografisk forstand. Han har en fortid i FCK og KB’s ungdomsafdeling.

- Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag, skriver Nicklas Bendtner om skiftet på sin Instagram-profil.

Han tilføjer:

- 15 år senere kan jeg ærligt sige, at det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder.

Bendtner har siden marts 2017 været på kontrakt i norske Rosenborg, som han dog ikke har været i kamp for siden marts.

- Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før, skriver Bendtner.

Se Instagram-opslaget her: