• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Bendtner før bogudgivelse: Ser frem til at dele min historie med verden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske angriber udgiver sin længe ventede bog den 5. november, og han glæder sig.

Af Kenneth Jensen

At den danske angriber Nicklas Bendtner har været meget igennem, er der ingen tvivl, og derfor er det også oplagt, at der kommer en bog om FC København-spilleren, der på godt og ondt vil fortælle om sit liv og sin fodbold.

Bogen er kun tre uger fra udgivelse, og Nicklas Bendtner har svært ved at skjule sin begejstring over, at bogen snart er på gaden.

"Nicklas Bendtner -  Begge sider" udkommer den 5. november, så den kommer altså til at ligge godt i forhold til julegaveindkøb, og Nicklas Bendtner fortæller nu via sin Instagram lidt om bogen.

Læs også:FC København med stjernespækket reservehold mod Brøndby

- I januar satte jeg mig ned og fortalte min historie til en forfatter, som jeg turde være bundærlig overfor. Det tog os næsten to måneder, før vi var igennem det hele. Så meget er der sket på godt og ondt. Det var en vild, sjov og til tider også hård tur down memory lane, men heldigvis har den kunnet bruges til noget. Den har gjort mig klogere på, hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være, og hvorfor tingene nogle gange er gået, som de er gået. Derfor ser jeg også frem til at dele min historie med verden, siger Nicklas Bendtner i et opslag på det sociale medie.

Du kan se hele opslaget herunder.

Læs også:FCK og Brøndby skal begge til international træningsturnering


I januar satte jeg mig ned og fortalte min historie til en forfatter, som jeg turde være bundærlig overfor. Det tog os næsten to måneder, før vi var igennem det hele. Så meget er der sket på godt og ondt. Det var en vild, sjov og til tider også hård tur down memory lane, men heldigvis har den kunnet bruges til noget. Den har gjort mig klogere på, hvem jeg er, hvem jeg gerne vil være, og hvorfor tingene nogle gange er gået, som de er gået. Derfor ser jeg også frem til at dele min historie med verden. Tirsdag 5. november udkommer ‘Nicklas Bendtner – Begge sider’. Den kan allerede forudbestilles (find link i bio) og jeg håber I vil læse med fra start til slut 🙏🏻 Det er ikke altid den version af sandheden, som I troede at I kendte ud og ind ✌🏻 ✏️ @skyumpumpe 📕@politikensforlag 📸 @rasmuswengkarlsen

Et opslag delt af Nicklas Bendtner (@bendtner) den

Læs også:Maltrakteret FCK-mandskab: Bendtner skal i kamp og nyindkøb i skole

Læs også:Bendtner vil bruge landskampsfridage på at træne

Læs også:Bedst og værst: FC København blæst ud af Brøndby Stadion