• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Blå-gult hjerte i kongeblå farver: Rezan Corlu afventer fremtiden

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rezan Corlu har netop forlænget sin kontrakt med Brøndby IF, men er stadig Lyngby-spiller. Han afventer, hvad fremtiden bringer.

Af Ole Hoffskov

2019 sluttede fænomenalt for Rezan Corlu, og 2020 har bestemt heller ikke været tosset indtil videre.

I kølvandet på en fremragende efterårssæson forlængede offensivspilleren tirsdag sin kontrakt med Brøndby IF med et enkelt år, således han og klubben har papir på hinanden frem til sommeren 2023. Det er imidlertid Corlus præstationer for Lyngby, der har fået Brøndby IF til at finde papir og kuglepen frem. Rezan Corlu er i denne sæson udlejet til de kongeblå, og det har ikke ændret sig med forlængelsen i Brøndby.

Rezan Corlus tidligere aftale med Brøndby IF var ikke i fare for at udløbe lige foreløbig, men alligevel er den altså blevet forlænget - og sandsynligvis med en lille lønforhøjelse.

Det var dog noget helt andet, der lokkede Corlu.

- Jeg tog beslutningen på baggrund af, at Brøndby med en ny kontrakt har vist, at de tror på mig, og klubben har over for mig givet udtryk for, at de har en langsigtet plan med mig, siger Rezan Corlu til tipsbladet.dk.

Det helt store spørgsmål om Rezan Corlu i øjeblikket er, hvorvidt han fuldfører lejeaftalen med Lyngby Boldklub, eller om han vender tilbage til Brøndby IF med det samme. BT har tidligere fortalt, at de blå-gule meget gerne vil have offensivspilleren hjem til Vestegnen med det samme. 

Læs også:Brøndby forlænger kontrakten med udlejet midtbanespiller

Hovedpersonen selv tænker ikke så meget på fremtiden.

-  Det afhænger stort set af, hvad Brøndby og Lyngby bliver enige om. Så længe jeg er i den kongeblå farve, så er det der, jeg spiller, og mit fokus er placeret. Lyngby har vist mig tillid og været med til at give mig muligheden for, at jeg har kunne bevise mig selv på banen, lyder det fra lejesvenden.

Personlig succes er holdets fortjeneste
22-årige Rezan Corlu sluttede som nævnt efterårssæsonen i overbevisende stil for Lyngby. I årets sidste fire kampe noterede han sig for tre mål og fire assists og var en dominerende spiller i Superligaen.

Han kalder den personlige succes for holdets fortjeneste.

- Jeg synes, at hele holdet har fungeret godt, og når holdet fungerer, så er det nemmere for en individuel spiller som mig at præstere. Den måde, vi spiller fodbold på i Lyngby, passer mig godt. Jeg kan have en central rolle på holdet og få boldene i mellemrummet, hvor jeg er god og selv mener er en af mine stærkeste sider.

- Mine holdkammerater har været gode til at sætte mig op i de rigtige situationer. Der har jeg udnyttet mine kvaliteter, hvor jeg enten selv har scoret eller lagt op til mål. Alt i alt er det en holdpræstation, hvor jeg samtidig har kunnet vise mine kvaliteter frem på bedste vis. 

Læs også:Medie: Brøndby vil have Rezan Corlu tilbage nu

Rezan Corlus gennembrud har været nogle år undervejs. Han debuterede for Brøndby IF allerede i 2015, men blev kort efter sat tilbage af en alvorlig skade. Siden foretog han et overraskende skifte til AS Roma, inden han i sommeren 2018 vendte hjem til Lyngby Boldklub, hvor pilen kun har peget op. 

Spørgsmålet er, om Rezan Corlu nogensinde har været bedre, end han er lige nu?

- Det er svært at svare på. Der er selvfølgelig kæmpe forskel fra, da jeg spillede ungdomsfodbold, hvor jeg stort set altid har været den, der blev talt om, og som man havde forventninger til. På seniorniveau kommer man så med tanken om, at man gerne vil præstere på samme måde, men man lærer, at konkurrencen er en anelse hårdere, end man havde forventet. Det var en hård oplevelse for mig, at jeg var tæt på at bryde igennem i Brøndby i første omgang, hvor jeg tidligt fik debut og scorede, inden en alvorlig knæskade kom til at stå i vejen for mig, siger Corlu.

Det har dog også givet den unge mand hår på brystet.

- Den rejse, jeg har været igennem indtil nu, har lært mig en masse ting og kun været med til at styrke mig på flest tænkelige måder. Da jeg spillede ungdomsfodbold, fik jeg vist mig frem på samme måde, som jeg gør i Superligaen nu. Derfor har det været vigtigt for mig selv, men også i forhold til andre, at jeg har formået at præstere på det højeste niveau i Danmark, hvilket jeg føler, at jeg har gjort, slutter Rezan Corlu.

Lyngby-spilleren scorede fire mål og lavede seks assists i efteråret. 

Læs også:Lyngby overvejer at købe Brøndby-lejesvend: Pengene er der

Læs også:Lyngby-træner garanterer: Corlu bliver resten af sæsonen

Læs også:Sådan stemte alle 14 Superliga-trænere til Efterårets Profil 2019

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus