• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Bo Henriksen er ligeglad med at man kan høre ham under kampene

Foto: Getty Images

Den højtråbende AC Horsens-manager Bo Henriksen har ikke tænkt sig at dæmpe sig til kampene, selvom man kan høre alt, hvad han siger til sine spillere.

Af Oliver Okstrøm

Det var stort set umuligt ikke at høre AC Horsens-manager Bo Henriksen, da han var med sit hold i Parken mod FC København i den sidste runde, inden coronapausen blev iværksat. Den højlydte stil er dog ikke noget, som han har tænkt sig at lave om på.

Det fortæller Bo Henriksen i et interview med B.T.

- Der bliver ikke tale om, at jeg kommer til at dæmpe mig under kampene. Jeg er ligeglad med, om man vil kunne høre, hvad jeg siger til spillerne, lyder det fra Bo Henriksen.

Han understreger endvidere, at det for ham handler om at gøre sit bedste - hvilket også gør sig gældende for spillerne. Derfor mener han, at det ville være tåbeligt, hvis han ikke gjorde brug af at kunne råbe højere end de fleste.

Mens AGF og Randers tager hul på Superligaen torsdag efter coronapausen, så må Bo Henriksen og AC Horsens-mandskabet vente til mandag med at komme i gang. Det sker på MCH Arena mod FC Midtjylland.

Her forudser han en kamp, hvor det er dem med mest power, som trækker sig sejrende ud af opgøret.

Kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens spilles mandag klokken 16, og den sendes direkte på Eurosport 2.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.