• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga /ritzau/

Bo Henriksen efter afklapsning: Jeg er ikke bange eller bekymret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Forårspremieren blev katastrofal for Horsens, der tabte 0-6 til FC Nordsjælland, men Bo Henriksen er rolig.

Af /ritzau/

AC Horsens oplevede onsdag aften noget af et deja-vu, da østjyderne tabte hele 0-6 ude mod FC Nordsjælland.

I efteråret 2017 var det nemlig også tilfældet, og derfor rystede Horsens-manager Bo Henriksen ikke synderligt på hånden efter onsdagens afklapsning.

- Alt gik imod os, men de var klart, klart, klart bedre end os. Vi ved godt, at en kamp herovre kan gå galt. Sidste gang vi tabte 0-6 herovre, kom vi i top-6.

- Vi har prøvet det før og ved, hvordan vi rejser os. Jeg er ikke bange for noget eller bekymret som sådan, siger Bo Henriksen.

Læs også:AC Horsens-spiller om ydmygelse i Farum: Det er så pinligt

- Vi fik ørerne i maskinen, fordi vi lukkede et tidligt mål ind, og så fik de plads til at spille i mellemrummet, hvor vi ikke var aggressive nok, tilføjer han.

Horsens har historisk set ofte haft problemer mod FC Nordsjælland, og det skyldes ifølge Bo Henriksen blandt andet underlaget på Right to Dream Park.

- Vi har det svært mod FCN, fordi det ikke huer os specielt meget at spille på kunstgræs. De har mellemrumsspillere og meget hurtige spillere, og det har vi ikke løst ret godt, så det skal vi blive bedre til, lyder det fra Horsens-manageren.

FC Nordsjælland-træner Flemming Pedersen mener, at FCN's gode tag på Horsens skyldes, at østjyderne ofte står langt tilbage på banen.

Læs også:Bedst og værst: FC Nordsjællands talenter ydmygede AC Horsens

- Når vi får flyttet bolden tilpas hurtigt, er det svært at være Horsens-spiller, for så er der store områder, der skal dækkes. Derfor vil vi før eller siden skabe chancer, og så er det bare spørgsmålet, om vi scorer eller ej.

- Der var også nogle marginaler med os i dag i forhold til et par returbolde, men vi har det generelt godt mod passive hold, siger Flemming Pedersen.

FC Nordsjællands næste opgave i 3F Superligaen er hjemme mod Sønderjyske på søndag, mens Horsens mandag skal forsøge at rejse sig mod AGF.

/ritzau/

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.