• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Bo Henriksen håber på forstærkning i denne uge

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Bo Henriksen arbejder på at hente forstærkninger til AC Horsens, og det kan falde på plads allerede i denne uge.

Af Victor Risager

Der er brug for forstærkninger i AC Horsens.

Det var tydeligt, da AC Horsens fik en skrækstart på Superliga-sæsonen i søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Her blev ’Den Gule Fare’ ganske enkelt udspillet, og FC Nordsjælland, der var uden adskillige profiler, endte med at vinde opgøret med 3-0.

Men der kan muligvis også snart ske noget på transferfronten, afslører AC Horsens’ cheftræner, Bo Henriksen. Han håber i hvert fald, at der allerede kan falde noget på plads i denne uge.

- Jeg arbejder på det, og jeg håber, at der kan falde noget på plads allerede i denne uge, fortæller Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

AC Horsens har denne sommer sagt farvel til flere profiler i form af forsvarsspillerne Mads Juel Andersen, Mathias Nielsen og Søren Reese. Imod FC Nordsjælland stillede AC Horsens med midtbanespilleren Sivert Heltne Nilsen og Mikkel Qvist i det centrale forsvar, og det er langtfra utænkeligt, at Bo Henriksen jagter forstærkninger hertil.

Hidtil har AC Horsens hentet målmanden Michael Lansing, forsvarsspilleren Malte Kiilerich samt midtbanespillerne Jonas Thorsen og Peter Therkildsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus