• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Bo Henriksen inden Brøndby-brag: Har ikke noget imod nogen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Én enkelt kamp mellem AC Horsens og Brøndby IF tilbage i maj fik store økonomiske og sportslige konsekvenser for begge de to klubber. Horsens-manager Bo Henriksen afviser dog, at der skulle være noget ekstra at spille om på søndag i Brøndby.

Af Andreas Arp

På søndag mødes de så igen - for første gang siden den famøse 2-2-kamp på CASA Arena Horsens tilbage i maj, hvor Bo Henriksens tropper i de døende minutter rev DM-guldet ud af hænderne på Brøndby IF.

Hjemmeholdet havde på forhånd givet en hel langside på stadion til de medrejsende Brøndby-supportere, og efter slutfløjtet var der nogle få af dem, der løb på banen og forårsagede uroligheder.

Læs også: Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Både AC Horsens og Brøndby IF fik bøder efter urolighederne, og tidligere på måneden blev Brøndby så frataget tilskuere til holdets næste udekamp mod AC Horsens. En dom, som AC Horsens bestemt ikke var tilfredse med.

Med andre ord har 2-2-kampen fyldt stort set lige siden, den blev fløjtet af, men manager Bo Henriksen forsikrer, at den for Horsens' vedkommende ikke kommer til at spille en rolle på søndag, når de to hold mødes på Brøndby Stadion:

- Den kamp fylder ingenting. Som i overhovedet ingenting. Vi er et helt nyt fodboldhold, så det fylder slet ikke hos mig. Mine tanker går mere på, hvordan de har spillet i deres seneste par kampe mod SønderjyskE og AGF.

- Vi skal gøre, alt hvad vi kan for at få er resultat med derfra. Vi ved, at det bliver vanskeligt, men vi har tænkt os at gøre, hvad vi kan. Det eneste, som betyder noget for os, er at se, om vi kan skabe et resultat, siger Bo Henriksen til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Vi har ikke noget imod nogen. Og specielt ikke Brøndby. Jeg synes jo et eller andet sted, at Brøndbys fans er de sjoveste her i landet. Økonomisk er dommen ikke god for os, men sportsligt er det jo en gave, at de ikke må have deres tilskuere med næste gang, de spiller her, siger Bo Henriksen. 

AC Horsens er startet sæsonen blandet med sejre i Telia Parken og på Right to Dream Park, mens det i forrige runde blev det et 0-4-nederlag til formsvage OB. Men det betyder ikke, at Bo Henriksen har de helt store taktiske overraskelser i ærmet til Brøndby-kampen:

- Vi vil ikke gøre noget specielt anderledes. Vi skal finde tilbage til vores base, for nu har vi lukket mange mål ind i de seneste to kampe, selvom det samtidig er lidt sjovt, at modstanderne i de to kampe har haft i alt syv skud på mål, og der er gået seks mål ind - og det har været guddommelige mål allesammen, hvor vores målmand ikke har haft en chance. 

- Det skal vi holde fast i, fordi hvis modstanderen bliver ved med at skabe så få chancer mod os, så kommer der også et tidspunkt, hvor de ikke længere sparker den op i hjørnet, siger Bo Henriksen.

AC Horsens møder Brøndby IF på søndag med kampstart på Brøndby Stadion kl. 18.00.