• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Bo Henriksen om Færøerne: Det er meget nemt for mig at afvise

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Efter ugevis med spekulation slår Bo Henriksen fast, at det færøske fodboldforbund ikke har henvendt sig til ham. Derfor tyder intet på, at han skal træne landsholdet.

Af Anders Dehn

Igen og igen er Bo Henriksen blevet nævnt som mulig landstræner for Færøerne, og hans anfører i AC Horsens, Hallur Hansson, har selv sagt, at han tror, at Henriksen kan gøre "en kæmpe forskel", hvis han får jobbet.

Det er der dog ikke noget, der tyder på, at han gør. Horsens-manageren slår selv fast, at han ikke har fået så meget som en henvendelse fra det færøske fodboldforbund, og uden sådan en bliver det ikke til noget.

Læs også:Bo Henriksen om landstrænerjob: Jeg ved ikke noget om, hvad det indebærer

- I og med at jeg ikke er blevet kontaktet af Færøerne eller andre, er det meget nemt for mig at afvise. Spekulationer er en del af fodbolden. Spekulationer hører med, og dem kan jeg ikke gøre noget ved, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Det er den hidtil klareste afvisning af koblingen med Færøerne. Først nægtede Henriksen at kommentere historien, og siden gjorde han det klart, at han ikke kunne sige, om det var noget for ham, når han ikke vidste, hvad jobbet ville medføre.

Læs også:Tidligere Randers- og OB-træner vil gerne tilbage til Superligaen

- Det er svært at sige, for jeg ved ikke noget om, hvad jobbet indebærer. Jeg har bare set det i medierne, og det lyder da meget spændende, men jeg ved ikke, om jeg eventuelt kunne være interesseret, før jeg ser en jobbeskrivelse, sagde han for en uge siden.

Om det bliver Bo Henriksen eller ej, står det ikke desto mindre klart, at Færøerne skal have ny landstræner i 2020. Lars Olsen, der har haft jobbet i de seneste otte år, forlænger ikke sin kontrakt.

Han er er i stedet åben for en retur til Superligaen, hvor han tidligere har stået i spidsen for Randers FC og OB.

Læs også:Bo Henriksen nægter at kommentere på landstræner-rygte

Læs også:Lars Olsen stopper som landstræner - Bo Henriksen spøger

Læs også:Medier: Bo Henriksen kan blive færøsk landstræner

Superliga

Mere Superliga

Fokus