Selvom AC Horsens ikke fik et ben til jorden i sidste sæson med et 5-0 nederlag i Parken, har Bo Henriksen fundet optimismen frem før opgøret imod FC København.

Efter Superligaens fire første runder har FC København seks pladser op til AC Horsens på tredjepladsen. Bo Henriksens mandskab har kun tabt en enkelt kamp (1-0 til OB), og derfor er han meget tilfreds med at møde de forsvarende mestre på dette tidspunkt.

- Jeg er naiv nok til at tro, at vi kan irritere FCK. Vi gør i hvert fald, hvad vi kan.Det er en "frikamp" for os. Vi har alt at vinde, og der er ingen, der bliver overraskede, hvis vi skulle tabe. Vi lægger os i hvert fald ikke ned, fortæller cheftræneren til Horsens Folkeblad.

Til opgøret har manageren Simon Okosun tilbage i sit mandskab, efter han sad ude med karantæne i kampen mod Silkeborg. Også Bjarke Jacobsen er at finde hos AC Horsens truppen, der gæster Telia Parken lørdag.

Dog er Bo Henriksen foruden Hallur Hansson, Lasse Kryger, Mathias Nielsen og Peter Nymann, som alle er en del af skadeslisten. 

AC Horsens besøger FC København i Parken i Superliga-opgøret, der fløjtes i gang kl. 18.30. Sidste gang AC Horsens tilkæmpede sig til en sejr imod FCK var i 2012.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO