• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kristian Porse

Boilesen ser frem mod OB-opgør: Det bliver en metal test

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Nicolai Boilesen glæder sig over løvernes seneste resultater, men understreger samtidig, at de fortsat tager en kamp ad gangen.

Af Kristian Porse

FC København har vristet sig fri fra FC Midtjylland i toppen af mesterskabsspillet. Med en sejr over FC Nordsjælland søndag kombineret med et FCM nederlag til Brøndby, har københavnerne nu 11 point ned til midtjyderne. 

FCK's venstreback Nicolai Boilesen er glad de seneste resultater, og han ser frem til at spille på hjemmebane søndag, når OB gæster Parken. Han fastslår dog, at kampen på ingen måde bliver nem og tilføjer, at det bliver en mental test for FC København. 

- Det kribler altid i kroppen, når vi skal spille på hjemmebane. Sidste kamp mod OB taler sit tydelige sprog. De er et rigtig svært hold at spille imod, og de har bronzemedaljer at kæmpe for. Det bliver en rigtig svær opgave. Det bliver en mental test for os, for der har været rigtig meget snak om de kampe, vi lige har spillet, og der er også rigtig meget snak om den kamp, der venter ugen efter, siger han til klubbens hjemmeside. 

FC København - OB sparkes i gang søndag kl. 18 i Telia Parken. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus