Landskampspausen og sejren over FC Midtjylland har gjort FC København godt. Nu er holdet klar til at ramme det niveau, som forventes af det.

En sjetteplads, 1,5 point i gennemsnit i Superligaen og en plads i Europa League i stedet for Champions League. 

Sæsonstarten har ikke været en succesfuld en af slagsen for FC København, men selv om sidste sæsons suveræne mestre har vaklet uvant meget, er de ved at være på fode igen. 

Det mener i hvert fald Nicolai Boilesen, der efter landskampspausen og 4-3-sejren over FC Midtjylland ser et hold, der er tættere på sidste sæsons niveau, end det var i juli og august.

- Jeg synes, at folk har fået lagt sæsonstarten bag sig i landsholdspausen, og alle er kommet med en fornyet energi. Mod FC Midtjylland i søndags (4-3-sejr til FCK, red.) så man forhåbentlig det FCK-hold, som man vil se fremadrettet. Vi viste en masse gejst og vilje, siger forsvarsprofilen til Ritzau.

FC København kan tage endnu et skridt i den rigtige retning, når holdet senere torsdag åbner Europa League-gruppespillet mod Lokomotiv Moskva. Der er kickoff i Parken klokken 19.

Mestrene har i det hele taget en fornuftig chance for at gå videre, og anfører William Kvist gav i går udtrykt for, at det er "en gruppe, vi bør kunne gå videre fra." De øvrige modstandere er FC Zlin fra Tjekkiet og Sheriff Tiraspol fra Moldova.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO