• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Bomber med uvis fremtid stiller krav: Hvad vil Brøndby ?

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Brøndbys brandvarme Dominik Kaisers kontrakt udløber til sommer, og índtil videre er der fortsat ingen dialog om en forlængelse.

Af Torsten Kjems Hansen

Dominik Kaiser scorede atter, da Brøndby knuste Lyngby BK søndag og dermed skød sig på tredjepladsen i Superligaen. Den tyske midtbanespiller har nu nettet syv gange i sæsonen og har udviklet sig til at være en af sit holds vigtigste spillere. 

Men fremtiden i den danske Superliga-klub er usikkert for tyskeren, der har kontrakt-udløb til sommer, hvilket betyder, at den 31-årige fighter frit kan forhandle med andre klubber om godt to måneder. Og skal det blive til en ny aftale, handler det for Dominik Kaisers vedkommende meget om, hvad Brøndby har af ambitioner og planer for fremtiden.

- Det er vigtigt, hvad klubben tænker om fremtiden og de kommende år. Hvordan den vil udvikle sig. Jeg er ret åben overfor alting, og jeg kan godt forestille mig at blive i Brøndby. Men der er ingen snak indtil nu, så vi må vente og se, siger Dominik Kaiser til bt.dk.

Læs også:Lyngby-spiller uenig i straffesparksdom: Kan ikke selv se det

Brøndby vil hellere end gerne holde fast i Dominik Kaiser, men det er ikke længe siden, at det kom frem, at flere klubber - blandt andet fra hjemlandet er ganske interesseret i Kaiser. 

Brøndby-spilleren er dog åben for at blive i Brøndby, hvis klubbens ambitioner og udvikling står til mål med hans egne. forklarer han.

Læs også:Brøndby-back hylder målscorere: De dominerer jo bare ligaen

Men indtil videre er der altså hverken dialog eller kontraktudspil sat i søen, og sker det ikke meget snart, vil en af Superligaens varmeste spillere være en ganske interessant fangst at kaste snøren ud efter når 2019 bliver til 2020.

Læs også:Ny sejr sender Brøndby på tredjepladsen

Læs også:Bedst og værst: Topscorer Wilczek sørgede for ny Brøndby-sejr

Læs også:Kaiser om voldsom hovedskade: Det var ikke nemt med en baby

Læs også:Brøndby-stopper forventer mere af sig selv

Læs også:To mænd scorer målene i Brøndby: Flere må byde sig til

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.