2016-03-11 10:22

Jonas Borring føler sig dybt forrådt af holdkammerat og anfører i Randers FC, Christian Keller, der nu danner par med kantspillerens ekskone.

Dramaet i Randers er højspændt i disse minutter. Sagen om Jonas Borring og Christian Keller fylder alt i Superliga-klubben. Tidligere på ugen kom  det frem, at anfører Christian Keller har fundet sammen med Jonas Borrings ekskone, der i slutningen af 2015 gik fra kantspilleren.

Af samme årsag er en dybt rystet Jonas Borring på ubestemt tid trådt ud af Randers-truppen, der i det hele taget er ramt af masser af internt splid på grund af sagen.

Christian Keller har både overfor truppen og medier givet udtryk for, at han ikke angrer og fortsætter som hidtil - både som anfører og spiller. 

En dybt rystet Jonas Borring føler sig i den grad forrådt af sin holdkammerat.
 

- At hun i den situation vælger at være sammen med vores anfører rammer hårdt. Og det gør situationen uholdbar i Randers FC mellem Keller og mig.
 
- Keller har brudt regel nummer et i omklædningsrummet. Han har fuldstændig dolket mig i ryggen, siger Jonas Borring til eb.dk

Jonas Borring har kontraktudløb med Randers FC til sommer men har igennem længere tid forhandlet om en forlængelse med klubben. På grund af den helt nye situation, er det mere end tvivlsomt, om profilen, der i 2015 blev kåret til Årers Spiller af klubbens fans, kommer til at spillere flere kampe for Randers FC

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO