• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga nooteboom1

Boysen: God indstilling under den nye træner

Boysen: God indstilling under den nye træner
Polfoto: Ernst van Norde

David Boysen fortæller, at han er tilfreds med den indstilling, man har lagt for dagen, siden Auri Skarbalius er kommet til klubben på Vestegnen.

Af nooteboom1
David Boysen og Auri Skarbalius var ikke ligefrem bedste venner i Viborg. Da det kom frem, at Auri skulle tage over i Brøndby, udtalte Boysen til DR, at man ikke behøvede at elske sine trænere. Men noget tyder på, at den tidligere Lyngby-fløj om ikke andet er begyndt at synes godt om litaueren. Den 24-årige Herlev-dreng siger nemlig følgende til Brøndbys hjemmeside:

- Det var absolut fedt at lægge op til målet, men det vigtigste i dag var de tre point. Selvom det er et tætpakket program i øjeblikket, synes jeg, at vi bringer den rigtige energi, og vi omstiller os rigtig godt til en ny modstander. Jeg synes, at vi har lagt en god indstilling for dagen under den nye træner, og vi arbejder stenhårdt på banen.

 
Brøndbys næste to kampe er mod FC København i henholdsvis ligaen og pokalturneringen. Indtil videre har de to mandskaber mødt hinanden tre gange i denne sæson. Her er det blevet til en enkelt BIF-sejr og to uafgjorte. Altså er Brøndby ubesejrede mod FCK i denne sæson. I alle turneringer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus