• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Robin Ettinger-Erichsen

Boysen om Roda-skifte: Ked af at forlade Brøndby

Boysen om Roda-skifte: Ked af at forlade Brøndby
Lars Rønbøg / Getty Images

David Boysen forlod Brøndby efter kun en halv sæson. Da Alexander Zorniger kom til og tilførte en spillestil uden kanter, vidste Boysen, at nu var det tid til at sige farvel.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Da Brøndby i januar 2016 lagde penge på Lyngbys bord for at få David Boysen, var kantspilleren lykkelig. Han lå i kontraktforhandlinger med sin daværende klub, men et tilbud fra Brøndby kunne han dog ikke sige nej til. Boysen nåede kun et halvt år i klubben, indtil Alexander Zorniger kom til. Herfra vidste Boysen, hvad klokken havde slået.

I sine 16 kampe i Brøndby nåede han at score tre mål, men på trods af forsikringer fra Troels Bech om, at Zorniger ville elske Boysen og hans fart, gik det hurtigt op for ham, at fremtiden i Brøndby ville blive på bænken eller tribunen.

Læs også: Optakt: OB - Brøndby IF

Da der kom tilbud fra udlandet, var David Boysen ikke i tvivl om, at det skulle være et farvel til Brøndby.

- Jeg vidste, at der var tilbud fra udlandet, så jeg gik op til Troels og sagde, at det skulle han bare løse, og så skulle de ikke høre noget dårligt fra mig. Jeg havde haft det fantastisk det første halve år i Brøndby og var ked af, at det skulle stoppe der. Men jeg kunne godt se, at der var en træner, der ikke syntes, jeg passede ind i hans filosofi, og så gad jeg ikke spilde to år af min karriere på at sidde på bænken eller tribunen. Det var der ikke nogen problemer i. Det var ikke det, jeg ønskede, men jeg skulle videre, og Brøndby fik vel fem- eller seksdoblet det, de havde givet for mig, så alt var fint, siger David Boysen til Spillerforeningen.

Det var Roda, der løb med Boysens kvaliteter, og siden skiftet i sommers, har han spillet 10 kampe for klubben. Her er det blevet til et enkelt mål og en enkelt assist.

Superliga

Mere Superliga

Fokus