• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga plbold.dk

Brasiliansk angriber udeladt af truppen: I forhandlinger med Newcastle

Newcastle er ved at slå ny transferrekord, da klubben er i forhandlinger med brasiliansk angriber.

Af plbold.dk

Så nærmer det sig.

I de seneste dage har det været rygtet, at Joelinton er på vej til Newcastle, men at klubbens nye manager Steve Bruce først skulle godkende handlen. Nu er manageren blevet ansat, og tilsyneladende er skiftet ved at komme tættere på.

I dag skriver det anerkendte tyske fodboldmagasin Kicker, at den store brasilianske angriber ikke er med i træningskampen mod Jahn Regenburg, og det skyldes, at der er forhandlinger i gang med Newcastle.

Angriberen og hans repræsentanter holder i øjeblikket møde med folk fra Newcastle, der er på jagt efter en ny frontløber efter at have sagt farvel til Ayoze Perez, Joselu og Salomon Rondon i løbet af de seneste uger.

Joelinton er en 22-årig angriber, der så sent som i november sidste år forlængede sin kontrakt med Hoffenheim frem til sommeren 2022, og han har især i den forgangne sæson vist sit værd for den tyske klub.

Prisen siges at være omtrent 300 millioner kroner, hvilket vil være ny transferrekord i Newcastle.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.