• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Medie: Chelsea køber Ajax-stjerne til sommer for 335 millioner

Foto: Getty Images

De Telegraaf skriver, at Ajax og Chelsea onsdag er blevet enige om en aftale, der bringer Hakim Ziyech til Stamford Bridge til sommer.

Af plbold.dk

Forleden skrev The Telegraph, at Ajax-stjernen Hakim Ziyech var Frank Lampards drømmesigning til sommer.

Nu skriver hollandske De Telegraaf, som ingen forbindelse har til det engelske medie, at de to klubber er nået til enighed om en mundtlig aftale for playmakeren skifte til sommer.

Lampard og Chelsea forsøgte angiveligt at købe Ziyech sidste måned, men blev afvist af Ajax, der ikke ville miste en af sine største profiler midt i sæsonen.

Efterfølgende skulle Frank Lampard have opfordret Chelsea-ledelsen til at få lukket en handel hurtigst muligt, og det ser nu ud til at være sket.

De Telegraaf skriver, at Ziyech vil koste The Blues i omegnen af €45 millioner.  Det hollandske medie understreger dog, og det er vigtigt, at handlen endnu ikke er 100 procent, før Ziyech har skrevet under på en kontrakt med Chelsea.

En anden klub kan altså kapre handlen, men forhandlingerne finder i øjeblikket kun sted med Chelsea, og Ajax ønsker ikke at inkluderer andre klubber i forhandlingerne om marokkaneren.

Nu bekræfter David Ornstein fra The Athletic også, at en handel er nær.

Superliga

Mere Superliga

Fokus