2016-03-23 10:08
Foto: Anita Graversen / Polfoto

Jonas Borring har fået ophævet sin kontrakt.

Jonas Borring har fået ophævet sin kontrakt med Randers FC. Det bekræfter klubben i en pressemeddelelse.

Jonas Borring havde ellers forlænget sin aftale med to år, men grundet omstændighederne omkring Borring og Christian Keller, har kantspilleren fra Randers FC set sig nødsaget til at banke på administrerende direktør Michael Gravgaards dør og bede om en ophævelse.

- Efter længere overvejelser og et tungt følelsesmæssigt forløb vil jeg rigtig gerne have vendt tilbage, men givet omstændighederne fandt jeg det umuligt. Randers Fc er en klub, der har betydet meget for mig, og det bliver virkelig svært at forlade de fans, som har givet mig så meget støtte og været en stor del af min succes. Randers FC vil altid have en speciel plads i mit hjerte sammen med mine holdkammerater og alle i og omkring klubben. Jeg har modtaget så meget sympati og forståelse gennem den seneste tid, og den vil aldrig blive glemt. Jeg skal nu ud på et nyt eventyr med fodbolden og takker endnu en gang for Jeres støtte og forståelse. Udover dette har jeg ikke for nærværende mere at tilføje, siger Jonas Borring i pressemeddelelsen.

- Vi er nu kommet frem til en aftale, der omstændighederne taget i betragtning er den eneste forsvarlige, når man tager de mange hensyn af økonomisk, juridisk og ikke mindst personlig karakter i betragtning. Jeg havde selvfølgelig allermest håbet at se Jonas Borring tilbage i truppen, men da dette havde svære udsigter, var der reelt kun dette ene alternativ tilbage, siger Michael Gravgaard.

Jonas Borring går dermed på udkig efter en ny arbejdsgiver, mens Christian Keller nok kommer nærmere førsteholdet i Randers FC igen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO