• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Sloth

Brian Priske er klar til FCK: Vi viser vild styrke

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Spillet kunne være bedre, men FC Midtjylland-træner Brian Priske ser en opadgående formkurve for midtjyderne forud for søndagens topbrag mod FC København

Af Mikkel Sloth

Der er dømt guldduel, når de forsvarende danske mestre fra FC København på søndag skal til Herning og møde 3F Superligaens øjeblikkelige tophold, FC Midtjylland. Her går begge hold ind til kampen med en sejr i bagagen.

Mens FC København i sikker stil vandt 3-0 hjemme over SønderjyskE, tog FC Midtjylland en smal 1-0-sejr på en svær udebane over AaB. FC Midtjylland-træner Brian Priske ser da også opadgående formkurver for begge hold, og selvom spillet ikke altid er kønt for midtjyderne, så han gode takter forud for søndagens topbrag.

Læs også:USA-drøm parkeret: FCM satser mere på at finde den næste Onuachu

- Jeg synes, vi viser en vild styrke i denne periode. Selv om spillet måske ikke flyder 100 procent, så bliver vi ved med at trække sejrene. Der var fremgang i offensiven mod AaB, hvor vi kombinerer bedre og hurtigere og faktisk får skabt flere fine chancer efter godt opspil, fortæller han til Ekstra Bladet.

Brian Priske erkender dog også, at der stadig er problemer med at få offensiven til at fungere. Men, at der bliver kompenseret ved at blive leveret et arbejdsraseri fra spillernes side.

Læs også:Solbakken om FCM: Ekstraordinært og meget imponerende

Han tror samtidig heller ikke, at det kommer til at få betydning, at FC København skal møde Dynamo Kiev i Europa League på torsdag, da hovedstadsklubben har en trup, som bør kunne håndtere en midtugekamp.

Alt i alt er der lagt op til en sandt brag, når det på søndag går løs på MCH Arena i Herning.

Læs også:FCM-træner udtrykker tillid til spirende offensiv

Læs også:Jacob Friis nyder fodbold-comeback i svær hverdag

Læs også:Bedst og værst: Evander viste klassen i solid Midtjylland-sejr