• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-angriber før pokalfinale: Der er kun én chance

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Superliga-klubben Brøndby IF skal på fredag forsvare pokaltriumfen fra sidste år, når FC Midtjylland er modstanderen. Angriber Simon Hedlund glæder sig.

Af Kenneth Jensen

For tredje sæson i træk er Brøndby IF i pokalfinalen, og denne gang er modstanderen FC MIdtjylland.

I 2017 tabte Brøndby finalen til FC København, men sidste år vandt klubben med 3-1 over Silkeborg IF efter at have været bagud med 0-1 i opgøret.

Angriber Simon Hedlund, der ikke var Brøndby-spiller i de sidste par finaler, glæder sig til opgaven fredag, hvor der ventes at blive udsolgt.

- Det bliver specielt. Vi tror på, vi kan vinde kampen. Vi spillede godt mod dem sidst, vi mødte dem, og på fredag vil vi gerne gøre det endnu bedre, siger Simon Hedlund til Brøndbys hjemmeside og forklarer:

- Vi går ikke så anderledes til kampen, men der er alligevel en forskel. Det er en finale, og du har kun én chance for at vinde den kamp - der er ingen mulighed for at reparere på et skidt resultat i næste kamp, men det er en opgave, vi er klar på.

Simon Hedlund har hurtigt bidt sig fast i startopstillingen i Brøndby og tager mange gode og dybe løb, der gør ondt på de forskellige forsvar. Der er stadig plads til forbedring, og han kunne for eksempel godt score flere mål.

Syv gange tidligere har klubben fra den københavnske vestegn vundet pokalturneringen. I alt har Brøndby IF stået i finalen 11 gange.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.