• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brøndby har fundet klubbens nye målmandstræner. Den tidligere AB-målmand Jan Hoffmann erstatter Morten Cramer.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Morten Cramer stopper som målmandstræner i Brøndby til nytår, og nu har de blå/gule fundet en afløser. Den tidligere Superliga-målmand Jan Hoffmann er ny målmandstræner på vestegnen fra den 1. januar.

Jan Hoffmann bliver en del af et trænerteam med den nye permanente cheftræner, Auri Skarbalius i spidsen. Derudover består trænerteamet af assistenttræner Bent Christensen Arensøe og den fysiske træner Ahron Thode, der har fået forlænget sin kontrakt.

- Jan Hoffmann bliver ny målmandstræner i Brøndby. De fleste kender Jan som en tidligere fremragende keeper for blandt andre AB, og også som målmandstræner har Jan en række fine egenskaber, som vil komme vores unge, talentfulde målmænd til gavn. Jan kommer med erfaring fra DBU, hvor han har fungeret som instruktør på målmandskurser. Han har en masse nye input til udvikling af vores målmænd, så det er et samarbejde, vi ser meget frem til, siger Ole Bjur til Brøndbys hjemmeside.

40-årige Jan Hoffmann har tidligere været målmandstræner i Vejle og i Ballerup/Skovlunde. Som aktiv spillede han for klubber som AB, FC Nordsjælland, Vejle og Esbjerg.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus