Simon Makienok Christoffersen fortryder ikke sit skifte til Brøndby men erkender, at dårlige resultater påvirker.

Brøndby har fået en skidt start på den nye sæson, hvor det er blevet til tre nederlag i de første fire kampe. Lægger man de tal sammen med sidste sæsons afslutning, har Brøndby tabt syv af de seneste otte kampe, men det har ikke taget modet fra Brøndby-folket.

Angriberen Simon Makienok Christoffersen er således fortrøstningsfuld omkring situationen.

- Det har været op og ned, men meget bedre end slutningen af sidste sæson, hvor vi faldt helt sammen. Vi har rejst os godt og lagt det bag os, og jeg synes, at vi har spillet fire ok kampe – måske bortset fra opgøret mod AaB. Spillemæssigt har det været opløftende, men vi er ikke tilfredse med kun at have tre point, siger Simon Makienok Christoffersen til tipsbladet.dk.

Læs også: Auri: En hård skæbne

Brøndby-angriberen erkender, at det påvirker humøret, når man kun får tre point i de første fire kampe, men han er optimistisk omkring fremtiden.

- Det påvirker selvfølgelig, men omvendt ser vi positivt på det. Hvis vi kigger på AGF-kampen, var vi uheldige med at tabe, og den slags plejer at udligne sig i løbet af en sæson. Det var uheldigt, at vi ikke vandt, så jeg er optimistisk og tror på, at det kommer til at blive klart bedre.

- Vi har ikke været gode nok til at lukke af for modstanderens kontrachancer. Der er ikke gået et mål ind i forbindelse med et etableret opspil fra modstanderen, men de har scoret på omstillinger. Så vi skal blive bedre i kontrafasen, siger han.

Det er efterhånden syv-otte måneders tid siden, Makienok tiltrådte i Brøndby, og han har ikke fortrudt sit skifte – trods modgangen.

- Jeg er stadig rigtig glad for mit skifte og for at være i klubben. Vi har et godt hold, hvor vi presser hinanden, så jeg udvikler mig fortsat. Når det er sagt, er jeg ikke tilfreds med pointhøsten hverken sidste sæson eller nu. Det handler om at vinde, så selvom jeg udvikler mig, er jeg ikke helt tilfreds med pointene, siger han.

Læs også: Brøndby blev sendt til tælling

I løbet Simon Makienok Christoffersens tid i Brøndby har han oplevet noget af det pres, der er på klubben på Vestegnen. På det seneste er der i diverse debatprogrammer og andre fora stillet spørgsmålstegn ved Auri Skabalius' berettigelse som Brøndby-træner. Christoffersen kender Auri Skarbalius rigtig godt fra deres fælles tid i HB Køge, og han bakker helt om op sin træner.

- Helt klart. Han er en god træner, der har styr på tingene. Han skal have ro, men der er meget snak om Brøndby, og hvis bare vi taber en kamp, skal træneren fyres. Det giver et pres på træneren, men jeg synes helt klart, at Auri skal blive og have ro. Man kan allerede se, at vi har indarbejdet nogle ting og blevet bedre under ham, siger han.

Selvom Brøndby har fået en dårlig start på sæsonen, er der således tiltro til målsætningen om top seks kan blive opfyldt.

- Man kan forvente et Brøndby, som spiller godt og har god vilje. Jeg er stadig optimistisk omkring top seks, for vi har spillemæssigt været i bedst i stort set alle de fire første kampe. Kan vi fortsætte med at dominere kampene, som vi har gjort, kan vi godt slutte midt i tabellen, fastslår Simon Makienok Christoffersen.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO