• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Brøndby-boss om Johan Larsson: Ligger ikke lige til højrebenet

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Johan Larsson står ikke foran et comeback i Brøndby IF. Sportsdirektør Ebbe Sand har svært ved at finde en plads til den tidligere anfører.

Af Ole Hoffskov

Johan Larsson har efter sigende fået ophævet sin kontrakt i Guingamp, og dermed kan han se tilbage på et katastrofalt halvt år i Frankrig, som bød på nedrykning og næsten ingen spilletid. Det eneste, svenskeren har kunnet glæde sig over, har formentlig været månedslønnen.

Vi skal imidlertid ikke langt tilbage i tiden, før Johan Larsson havde stor succes på fodboldbanen. Det var i Brøndby IF, hvor han var anfører og en absolut profil på banen, lige indtil han forlod de blå-gule kvit og frit.

Nu står Brøndby med muligheden for at hente højre backen tilbage lige så kvit og frit, men det kommer sportsdirektør Ebbe Sand næppe til gøre.

- Han har gjort det fantastisk i Brøndby og har været her i flere år, men vi må også sige, at det ikke er den position, hvor vi har det største behov. Jens Martin Gammelby er der, og Kevin Mensah gør det fremragende. Den ligger ikke lige til højretbenet, men det er naturligvis ikke gået vores næse forbi, at Johan står i den situation, siger Ebbe Sand til tipsbladet.dk.

Dermed ser Johan Larsson altså ikke ud til at blive blå-gul igen, og i stedet er der meget, der tyder på, at han bliver blå-hvid. Tirsdag kunne det svenske medie Fotbollskanalen berette, at Larsson er et varmt emne i IFK Göteborg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.