• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-direktør roser spillere og trænere

Foto: Getty Images

Det er svære vilkår for idrætsudøvere for tiden, men Brøndby-truppen får det bedste ud af det, mener direktør Carsten V. Jensen.

Af Kenneth Jensen

Superligaen er suspenderet på ubestemt tid, og det er altså ikke til at sige, hvornår man igen kan begynde at se frem til fodbold.

Men i Brøndby holder de sig i form og klar til at spille, når det bliver muligt igen at komme på træningsbanen og træne som et hold.

Selv om situationen er svær for alle lige nu - ikke mindst udenlandske spillere, der er langt væk fra hjemland og familier - peger fodbolddirektør Carsten V. Jensen på, at alle har håndteret situationen godt.

Læs også:Direktør om Brøndby-regnskab: Det er meget utilfredsstillende

Det gør Carsten V. Jensen i et par lange citater på Brøndbys hjemmeside.

- Verden omkring os er i forandring, og der er lige nu langt vigtigere ting end fodbold på dagsordenen. Dagligdagen er derfor markant anderledes p.t., hvor meget jo klares via telefon og videomøder. Men jeg tager stadig ud på stadion og har mine rutiner, hvor jeg blandt andet mødes med Ole (Palmå, adm. direktør) og gennemgår den seneste udvikling i samfundet, hvilken indflydelse det har på os, og hvilke forholdsregler vi bør tage.

- Vi har en løbende dialog med Divisionsforeningen og de øvrige klubber, hvor vi deler erfaringer i denne ekstraordinære situation og prøver at se ud i en fremtid, der er svær at spå om. Derudover har jeg bl.a. jævnlige snakke med Christian Larsen og Klavs Rasmussen fra Brøndby Masterclass om, hvordan vi griber tiden der kommer an, da vi jo, uanset Corona-krise, fortsat skal sikre, at vi fastholder dialogen om, hvordan vi fortsat skaber udvikling på de relevante områder i Brøndby Masterclass.

Læs også:Bedst og værst: Brøndby-midtbane strålede i Odense

- Det samme gælder for Superliga-truppen. Vi gør, hvad vi kan for at fastholde spillernes grundform. Vi har trods perioden uden kampe fastholdt et stærkt træner-setup, så drengene får den bedst mulige support i en vanskelig periode. Spillerne holdes i gang, og træner-teamet har muligheden for at veksle mellem at guide spillernes selvtræning derhjemme eller træning i små grupper af fire-fem spillere på et stort, lukket træningsareal, naturligvis under de anvisninger der er givet af Divisionsforeningen og myndighederne.

- I den alvorlige og vanskelige situation vi er midt i, skal der lyde stor ros til trænerstaben og spillerne for at opretholde stor disciplin og motivation i dagligdagen. Men som alle andre steder i samfundet ser vi også frem til at situationen forbedrer sig, og vi kan begynde at nærme os noget, der ligner en normal hverdag.

Brøndby ligger nummer tre i Superligaen.

Læs også:Niels Frederiksen: FCM og FCK er bedre end alle andre i ligaen

Læs også:Brøndby kan give debut til 18-årig: Her er truppen mod OB

Læs også:Brøndby Masterclass på prøve: Det bakker jeg 100 procent op om

Superliga

Mere Superliga

Fokus