• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-ejer om trænerjagt: Dialog med lidt forskellige

Jan Bech Andersen, bestyrelsesformand i Brøndby IF, fortalte søndag eftermiddag lidt om trænerjagten.

Af Kenneth Jensen

Det endte med et nederlag på 1-2 til ærkerivalerne fra FC København, men Brøndby IF ligger stadig inden for den sportslige målsætning, der hedder en top tre-placering.

Martin Retov er manden i spidsen for Brøndby for tiden, men om det også er ham, der skal være træner for klubben fra den københavnske vestegn på den lange bane, er stadig uafklaret.

Udelukket er det ikke, at han kan fortsætte - bestyrelsesformand og ejer af Brøndby, Jan Bech Andersen, arbejder i øjeblikket på at finde den langsigtede løsning, og han håber og tror på afklaring snart.

- Vi har sat 1. maj som skæringsdato - det er det, vi arbejder hen imod. Vi er i fuld gang med at planlægge næste sæson. Det vil være rart at få sat navn på - om Martin skal fortsætte, eller om der skal en ny ind, så vedkommende kan planlægge endnu mere i detaljer med henblik på næste sæson, sagde Jan Bech Andersen søndag i et interview med 3+.

Bestyrelsesformanden fortæller, at der bliver arbejdet hen mod en løsning, og han fortæller også, at der bliver holdt de relevante samtaler.

- Først og fremmest har vi en cheftræner nu, som har ført os i top seks og i den tredje pokalfinale i træk, så Martin har absolut gjort det godt, og så vi har en dialog med lidt forskellige mennesker, men Martin er cheftræner nu, og det er meget, meget vigtigt at sige. Vi skifter ikke, med mindre det er det rigtige, og det passer ind i strategi og den måde, vi gerne spiller fodbold på. Vi bruger meget tid på det, men tingene skal også være det rigtige, siger Brøndby-ejeren.

Brøndby IF fyrede i februar Alexander Zorniger, siden har Martin Retov haft ansvaret for førsteholdet. Klubben ligger aktuelt på femtepladsen - tre point fra OB, der er nummer tre.

Du kan se hele 3+-interviewet med Brøndby-ejeren øverst.

Superliga

Mere Superliga

Fokus