• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby-fans køber Eurojackpot-kuponer: Vil give gevinsten til BIF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Der behøver måske slet ikke at komme penge ind udefra - ikke hvis gode venner af huset i Brøndby IF har held i spil fredag aften.

Af Kenneth Jensen

Jan Bech Andersen, Brøndbys ejer, er åben for at gå i dialog, hvis der er en seriøs medinvestor, der vil ind i fodboldklubben, men måske behøver han slet ikke at invitere folk fra Østrig eller Rusland ind. I hvert fald ikke hvis visse Brøndby-fans har heldet med sig fredag aften.

Det er Brøndby-fanmediet 3point.dk, der fortæller en historie om, at visse fans af Brøndby har købt Eurojackpot-kuponer i håbet om at ramme den helt store gevinst fredag aften. Ifølge mediet er der tale om - indtil videre - 135 Eurojackpot-kuponer med 10 rækker på hver.

Læs også:Tidligere Superliga-spiller i Sverige: Jeg udelukker absolut ingenting

Præmiepuljen er på 425 millioner kroner, så der vil i hvert fald være nogle muligheder for at gøre nogle ting i Brøndby for de penge, men sandsynligheden for at vinde i Eurojackpot er bare ikke specielt stor.

For hver indkøbt række er der ifølge Danske Spil 0,000001049 procents chance for at vinde den helt store gevinst, så det kan godt være, at Jan Bech Andersen og andre i Brøndby ikke skal åbne en god flaske lige med det samme.

Læs også:Avis: Bubacarr Sanneh formaliteter fra ny klub

Med mindre heldet tilsmiler fansene fra Brøndby ligner det mere, at Brøndby-ejeren skal se på mulighederne for at tilføre kapital udefra.

Jan Bech Andersen har afvist, at han er i dialog med Red Bull-ejer Dietrich Mateschitz, som InsideBusiness tidligere skrev. Mediet skrev også, at der var russisk interesse i at investere i Brøndby.

Læs også:Transfernyt: FC København har købt Mikkel Kaufmann i AaB

Læs også:Bundesligaens førerhold meldes interesseret i Andreas Christensen

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.