• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Brøndby forlænger med fire unge: De skal vise, de er klar til Superligaen

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Brøndby IF har skrevet en ny etårig kontrakt med fire spillere: Emil Staugaard, Jacob Rasmussen, Jagvir Singh Sindhu og Andreas Pyndt.

Af Anders Dehn

Normalt sker der én af to ting, når en fodboldspiller bliver for gammel til U19-fodbold: Enten træder han op i førsteholdstruppen, eller også siger parterne farvel til hinanden. Nu har Brøndby IF dog indført en tredje mulighed.

Klubben kalder det U20-kontrakter. I denne omgang har fire spillere fået en af slagsen. Den giver spillerne mulighed for at få et år mere til at overbevise om, at de er gode nok til at blive satset på.

Læs også:Avis: Brøndby har tilbudt Anthony Jung til Bundesliga-klub

- Nøglehullet er ikke stort, og der er nogle gange, hvor man kan se et potentiale, som har brug for at blive forædlet yderligere et år, før man kan tage springet, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til brondby.com.

- Nogle folkeskoleelever tager også 10. klasse med, før de er parat til at tage næste skridt. Vi har p.t. fire spillere i U19-truppen, som står til at stoppe her til sommer, men hvor vi har vurderet, at der er noget potentiale, som vi gerne vil arbejde videre med, og vi holder døren åben for at flere kan få den mulighed.

Læs også:Brøndby IF og Lyngby møder hinanden to gange

- De fire spillere har derfor fået en etårig U20-kontrakt hver, som betyder, at de i næste sæson fortsat vil være en del af U19-truppen i Brøndby Masterclass, og der har de så muligheden for at overbevise os om, gennem træninger og reserveholdskampe med Superliga-truppen, at de er klar til Superligaen.

De fire spillere er Emil Staugaard, Jacob Rasmussen, Jagvir Singh Sindhu og Andreas Pyndt.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

Læs også:Øget risiko: Brøndby-ledelsen overvejer at tilføre flere penge

Læs også:Dansk agent: Vi vil se flere lejeaftaler

Superliga

Mere Superliga

Fokus