• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Pelle Kirchner

Brøndby forlænger med stortalent

Foto: Getty Images

Brøndby bekræfter på sin hjemmeside, at man har forlænget kontrakten med Clement Bischoff, så den nu løber frem til 2026.

Af Pelle Kirchner

Brøndby har sikret sig én til fremtiden. 

Klubben bekræfter nemlig på sin hjemmeside, at man har forlænget kontrakten med den kun 17-årige Clement Bischoff med yderligere to år, så den nu løber helt frem til 2026.

Den unge offensivspiller banker mål ind efter behag på ungdomsniveau, hvor det er blevet til seks mål på seks kampe i U19-ligaen. De flotte præstationer på ungdomsplan har også kastet en debut af sig på seniorplan. 

Derfor glæder det da også fodbolddirektør Carsten V. Jensen, at man også fremover har glæde af Clement Bischoff. 

- Vi er glade for at kunne forlænge med et stort talent som Clement Bischoff, der henover det sidste halve år virkelig har accelereret sin udvikling. Clement er endnu et eksempel på det flotte arbejde, der gøres i Masterclass, og som vi skal huske at fremhæve hver gang, vi har muligheden.

Carsten V. Jensen er da også sikker på, at teenageren kun bliver bedre og bedre i Brøndby. 

-  Derudover er Clement ganske enkelt bare en spændende spiller med stærke individuelle færdigheder, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan fortsætte den positive udvikling i de kommende år. 

Hovedpersonen selv er da ovenud lykkelig for at skrive under med den klub, hvor det hele startede. Det fortæller han til Brøndbys hjemmeside

-  Det er selvfølgelig en kæmpe drengedrøm at forlænge med den klub, jeg har holdt med, siden jeg var helt lille og også set min onkel spille i. Jeg kan huske, da jeg var mindre, at jeg altid løb rundt i den her Brøndby-trøje i skolen og frikvarterene, så at jeg kan skrive under på min første professionelle aftale med Brøndby IF, det er bare en kæmpe drøm, som går i opfyldelse.

Clement Bischoff fik debut for Brøndbys seniorhold den 27.oktober i en pokalkamp mod HIK, hvor han blev skiftet ind med 22 minutter tilbage af kampen.