• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Michael Ehrhorn

Brøndby-forsvarer sulten efter revanche

Foto: Getty Images

Brøndby IF møder i weekenden Esbjerg fB hjemme på Brøndby Stadion, og det ligner en oplagt mulighed for revanche efter en sløj indsats forleden i det vestjyske.

Af Michael Ehrhorn

I Brøndby IF har man prøvet noget lidt usædvanligt for mesterskabsspillet i denne uge. Holdet kunne nemlig møde ind til træning efter en sejr - endda en rigtig svær en af slagsen på udebane mod FC Midtjylland.

Sejren på heden har dog givet fornyet energi på vestegnen.

Det understreger Brøndby-forsvarer Paulus Arajuuri:

- Det var fantastisk at møde ind om tirsdagen, lykønske drengene og mærke den positive stemning i omklædningsrummet. Det var også tydeligt at se viljen på banen. Det var det samme udtryk som til Derbyet, hvor vi kom ud som et hold, der stod sammen og var opsatte på at få sejren, siger Arajuuri til klubbens hjemmeside.

Nu venter så Esbjerg fB hjemme efter to kampe på udebane. Et hold som Brøndby tabte til for ikke ret længe siden, og Paulus Arajuuri er sulten efter revanche med medaljer for øje:

- Det er en stor chance for os. Det er en mulighed for at få revanche mod Esbjerg, og en sejr ville også være meget vigtig i forhold til kampen om tredjepladsen. Vi ser frem til at spille på hjemmebane igen, og efter drengene sikrede sejren i mandags mod FCM, ser alle virkelig meget frem til søndagens kamp, fortæller forsvarsspilleren.

Brøndby IF tager imod Esbjerg fB klokken 16:00 søndag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus