• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Thomas Pyndt

Brøndby gik efter Ståle Solbakken

Brøndby gik efter Ståle Solbakken
Illustration

Som en del af den forestående genopbygning har Brøndby forhørt sig hos Ståle Solbakken – men uden held.

Af Thomas Pyndt

Da tipsbladet.dk i mandags var i Trondheim blev det til et grin og en klar afvisning fra Ole Gunnar Solskjær på spørgsmålet om, han var i spil til et trænerjob i Brøndby. Men Solskjær er ikke den eneste nordmand, som Brøndby har haft kigget på.

På Lerkendal gik der nemlig også et rygte om, at Brøndby har spurgt Ståle Solbakken, om han var interesseret i et trænerjob på den københavnske vestegn, og efter at have undersøgt sagen nærmere kan tipsbladet.dk nu bekræfte, at Brøndby har henvendt sig til den tidligere FCK-træner, hvilket indikerer, at Auri Skarbalius' dage i klubben meget vel kan være talte.

Umiddelbart vil det nok i tilhængerører lyde ulogisk at gå efter en af ærkerivalens allerstørste navne, men på den anden side har Aldo Petersen, en af hovedkræfterne bag den seneste kapital-indsprøjtning i Brøndby, qua sin fortid i FC København fulgt klubben på nærmeste hold.

Så han ved, hvad nordmanden står for, og da Solbakken aktuelt står uden job, kan det sagtens tænkes, at han har været en af hovedkræfterne bag den henvendelse, der har været.

Ståle Solbakken har dog ikke nogen kommentarer til tipsbladet.dks oplysninger:

- Brøndby? Nej, den slags udtaler jeg mig aldrig om, siger han til tipsbladet.dk.

Men han vil til gengæld gerne bekræfte, at det ville være umuligt at forestille sig, at han skulle kunne sige ja til et job i Brøndby.

- Det ville aldrig kunne ske. Når man først har valgt side i den kamp, så har man valgt side. Jeg ville aldrig kunne være træner for Brøndby, men jeg har den største respekt for projektet. Dansk fodbold trænger til et stærkt Brøndby, der har en sund og god rivalisering med FCK, siger Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken er i øjeblikket uden trænerjob efter sin fyring i Wolverhampton 5. januar.